Új hozzászólás Aktív témák

  • Peterhappy

    őstag

    válasz Voy15 #15966 üzenetére

    Szerintem ennyit számít, ki melyik lemezzel/énekessel szerette meg őket.
    Nekem esküszöm tetszenek a FJ korongok, nekem inkább az a legnagyobb problémám velük, (Toumas-szal) hogy szerintem egyik sem aknázza ki igazán Floor képességeit. Nem véletlen, hogy élőben nagyobbat üt - igaz én még csak vele láttam a Nightwish-t.

    A régi AE nekem abszolút nem jött be, de pár nap múlva fogok adni neki egy esélyt ("lightosabb" napokat tartok épp).

    @Pro Koryak: Az Élan szerintem annak a lemeznek a leggyengébb dala.

    Ha tíz-húsz évvel idősebb lettem volna és úgy jön velem szembe a Black album, szerintem én is kiszaladok a világból. De így, hogy kisgyerekként az első MTV-s élményem egyike az Enter Sandman, nyilván nekem is hatalmas kedvencem.
    Apró anekdota: A Lányom eszméletlen hasfájósnak született, nem tudtuk mi a probléma, négy hónapos koráig napi 22,5 órát sírt. Nem túlzok, bármennyire is szürreálisnak hangzik (visszagondolva is hihetetlen), nem túlzok. Első gyerek volt, azt hittük hasfájós és ennyi, végül doki lett a vége és szerencsére kiderült, hogy nincs komolyabb gond, olcsón megúsztuk - és négy hónapos korától aludt, mint egy átlag baba.
    Lényeg, vele nagyon sokszor hallgattuk a Black albumot és arra valahogy mindig megnyugodott. Sok metal zenét hallgattunk mellette, de erre valahogy mindig sikerült kicsit kikapcsolnia, majd álomba ájulnia. Nekünk már a könyökünkön jött ki a végén, de gyakori választás volt 2:30-3:00 magasságában, míg váltottuk Feleségemmel egymást a nappaliban.

    Szóval nálam pl. a Black album is nagy kedvenc (ha már példáloztam vele), de azért milyen korongok előtte készültek - azok ám az abszolút 10/10-es mesterművek.

Új hozzászólás Aktív témák