Új hozzászólás Aktív témák

  • Peterhappy

    őstag

    válasz Pro Koryak #15961 üzenetére

    Az még csak hagyján, de mi lett volna, ha én írom :D

    Igen, tudom, hogy a NW-vel sokan így vannak, ezért is példáloztam épp velük.
    Engem rosszkor találtak el, mikor először hallottam őket, még nagyon rossz véleménnyel voltam a szimfónikus metalról - aztán lám mi lett belőlem - és utána már elvből kerültem őket. Tudtam, hogy Tarja kilépett, de teljesen hidegen hagyott, viszont egy kedves munkatársam nagyon odavolt értük, emiatt ha belefutottam hírekbe - új kiadvány, új dal, új énekes stb. azokat mindig átküldtem neki. Aztán láttam egy Floor-ral készült koncertfelvételt és átálltam a sötét oldalra :) Szóval én vele szerettem meg a Nightwish-t, valószínűleg ezért is vagyok elfogultabb vele. Utólag a két Anette-féle korong is nagyon megtetszett, de a Tarjasokkal egyszerűen nem tudtam és tudok mit kezdeni.
    Bár valószínűleg nem csak az énekessel való elfogultságom az oka, nekem zeneileg is jobban bejön ez a "monumentálisabb" vonal, én az új lemezek minden egyes hangját ki tudom élvezni.

    Kicsit hasonló lehet a helyzet a Metallica fekete lemezéhez, ami mérföldkő a történelemben és nem csak minőség, de (el)ismertség terén is a felső polcra katapultálta a zenekart, ugyanakkor az ős-talicskások meg szidták miatta a bandát és többen elfordultak tőlük, merthogy eladták magukat.

Új hozzászólás Aktív témák