Új hozzászólás Aktív témák

  • zeno79

    őstag

    válasz Swiss_audio #5645 üzenetére

    Srácok, csak vissza kell olvasni, keresni a fórumon, kismilliószor le van írva. Nem fogom leírni. Egy a lényeg: a gyári recoveryt el kell felejteni! TWRP-t kell használni.
    TWRP-t még asszem a play-ből letölthető Flashify -vel, vagy talán a twrp-managerrel is lehet telepíteni.
    Ha már fent van a TWRP recovery, akkor gyerekjáték a romok telepítése, cserélése, biztonsági mentése és visszatöltése. Van úgy hogy egy héten kipróbálok 2-3 romot, vagy épp ráfrissítek a legújabb miui-ra a biztment.-ben lévő verzióra... gyerekjáték, és a lényeg: még egyszer sem ment tönkre semmi, nem lett tégla.
    Persze ha sok verzió van, nehéz követni melyikben milyen adatok vannak lementve, progik stb

    Persze ha v5-ről váltasz, jobb elfelejteni a programok beállításainak visszatöltését. A tel.számokat/naptárat a google meg úgy is visszatölti.
    Szóval a TWRP a lényeg, és akkor már letöltheted a legfrissebb MIUIHU v7-t vagy Multi v7-t. (asszem a stabil v6 helyreállítja a gyári recoveryt, így az felejtős, meg amúgy is.)
    Ha meg nem ragaszkodsz a miuihoz, jobban jársz a CM 12.1-el. Már stabilabb is mint a fejlesztői v7-ek (amiket alkotnak manapság a miui romokban, eszem megáll!!!)!!!
    Multiboot-ot nem használok, így arról nem tudok nyilatkozni. Arról viszont igen, hogy ha cm12.1 mellett döntesz akkor kb. olyan érzésed lesz mintha ma vettél volna egy piszok gyors és erős telót. Csalódtam a miui-ban.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák