Új hozzászólás Aktív témák

  • paler

    aktív tag

    válasz tachikoma #1887 üzenetére

    Köszönöm a válaszodat :R
    - Akkor ezek szerint nem jobb a 45v így maradhat a 43v. A cpu melegedés hosszútávon szerintetek nem lesz gond ? Igazából játszani nem nagyon fogok a telón, de azért néha Youtube video, illetve zene és nettezés viszont lenne. De gondolom azért ezek nem veszik annyira igénybe a procit, hogy szénné melegedjen ?
    - Érdekes amit írsz az SD kártya nélküli telepítésről. Tegnap a telefonon lévő gyári rom helyet pont úgy csináltam meg a rom cseréjét, ahogy itt a 2:MiRecovery-ben van leírva. Felmásoltam a letöltött rom-ot a teló belső memóriájába, majd megcsináltam a Wipe-et, és után meg kicsomagoltam és telepítettem a 43-as romot. Mindent a leírás szerint csináltam, és elsőre semmi gond nélkül sikerült is a telepítés (frissítés).
    Akkor ezek szerint mázlim volt :F
    - Akkor szerinted a rendes frissítésnek elvileg semmi hátránya nincs a tiszta telepítéssel szemben. A frissítés számomra praktikusabb, mert a tulajdonosképpen semmit sem kell újra beállítanom a telefonon.

    Egyébként ezt a vagyula féle rom-ot a telefonon keresztül automatikusan nem tudom telepíteni, csak úgy ha én másolom fel a telóra ? Mert mikor rámentem a Frissítés gombra, akkor azt írta ki hogy a legfrissebb verzió van fent a telefonon, de tudom jól hogy ez nem igaz, mivel a 43-as romot töltöttem le és azt is írja ki a telefon.

    JBL Synthesis -> Egy hangrendszer mind fölött, egy hang kegyetlen, egy a nyomorba dönt ( árával biztos), bilincs az Egyetlen

Új hozzászólás Aktív témák