Új hozzászólás Aktív témák

  • peterdeme

    tag

    Látom,ti se vagytok oda az androidért. :D

    Hát,igen,én se.Eddig androidos telefonom volt,de mos úgy gondoltam,hogy váltok.Nem,mintha annyira rossz lett volna,de -üssetek- mostmár mindenkinek az van,még Marika néninek is a szomszédban. :DDD

    Na meg a stabilitás.Hát,azért az bizony hagy némi kivánnivalót maga után.Gyakran (legalábbis nekem,meg akiket ismerek,akiknek szintén droidjuk van/volt) szaggat,lefagy,,magától bezárja az appokat.Na meg az ilyen dolgokról,hogy a másik Bluetooth-on keresztül az csinál a telefonoddal,amit akar,ne is beszéljünk.

    Persze kinek a pap,kinek a papné.Mindegyik rendszernek megvannak a saját előnyei/hátrányai.Sajnos elég kevés app van WP-re,na de szvsz ki lehet bírni,lassan úgyis folyamatosan bővül. :)

    Amúgy erről a "kopásos hisztiről" beszéltem az imént:

    http://www.neowin.net/news/how-the-htc-windows-phone-8x-could-be-improved

    Telefonguru.hu:

    "A gumiborítás egyetlen hátulütője a külső fotóknál legutolsó pár képnél látható kopás, amely biztos, hogy többeknek okozott – eddig és még feltehetően fog is – gondot, ugyanis a nálunk járt tesztmodell a két hét alatt végig tokban volt tartva, ennek ellenére a jobb felső sarka lekopott, és a jobb alsónál is elkezdődött némi hámlás."

Új hozzászólás Aktív témák