Új hozzászólás Aktív témák

  • darkmore

    tag

    Kis géming tapasztalat:

    SP+MHL kábel+Samu LED TV+PS3 kontroller.

    Először is az MHL, mikor csatlakoztatjuk, akkor nagyon lefő a teló, akadozik az egész, szaggat, nem reagál, de lehet, hogy a TV-el nem kompatibilis 100%, mert a távirányítóval sem lehet irányítani a telót miután létrejön a kapcsolat. A kép egész tűrhető, a szélei le vannak csapkodva, de nem vészesen. Nagyon olcsó (9$) kábelt vettem, de semmi probléma a minőségével, nem volt semmilyen zavar az átvitelben, a csatlakozók strapabíróak. Sajnos alapból nem lehet lekapcsolni a teló képernyőjét, mikor csatlakoztatva van, így ha pl.: wifi-n keresztül streamelünk valami videót a TV-re, akkor le fog merülni akkor is, ha közben töltődik a kábelről, persze erre van megoldás root után.

    Alapból a PS3 kontrollerrel semmi probléma, gyorsan felismeri, pöpecül működik, játéktól függ mennyire lehet egyedire beállítani, pl.: Dead trigger super! GTA Vice City-ben kb. semmi beállítási lehetőség nincs, de még így is jó. Lehet érdemes lesz készítenem hozzá egy ilyen műanyag klippert, amivel a kontrollere lehet pattintani a telefont :)

    További TV-és tapasztalatok:
    Sajnos a PSX emu (FPSe) egyáltalán nem megy, próbáltam több rommal is, de egyszerűen túl sok erőforrást eszik meg az MHL kapcsolat, remélem ezt fogják javítani, mert így kb. semmi értelme az MHL-nek.

    PC átiratok is nehezen döcögnek, valamint ilyenkor hajlamos ledobni a kontroller jelét, pedig a teló kb. 1 méterre van a kontrollertől, nem hinném, hogy a kékfog nem ér el addig. A GTA Vice city-t teszteltem és igencsak vissza kellett vennem a grafikából, hogy simábban menjen.

    Jobb helyzetben vannak a full droidos játékok, a dead trigger max beállításokkal is teljesen simán ment, lehet érdemes lenne végre neki állnom a shadowgun deadzone-nak is. Egyetlen probléma, hogy a dead trigger menüjét nem lehet a kontrollerrel irányítani, ilyenkor oda kell battyogni a telefonhoz :)

    Vegyes érzelmeim vannak, kicsit reméltem, hogy lesz egy jó droidos konzolom (ouyáá), de ez így karcsú, közepes. Ami kifejezetten bosszant, hogy az MHL szétzabálja a telefont, jobb lenne ha csak simán ki lehetne mirrorolni a képet a TV-re.

Új hozzászólás Aktív témák