Új hozzászólás Aktív témák

  • Classius

    aktív tag

    válasz SkiDev #5921 üzenetére

    Csak neked van ilyesfajta problémád. Szerintem vagy sikerült egy alapból rossz készüléket kézhez venned, vagy bizony nálad van a hiba, a felhasználásodban. Ahogy olvastam rengeteget játszol vagy játszottál vele, ebből következik hogy gondolom sok játék is van rajta, ami alapból beteríti a belső memóriát. Volt még neked töltési gondod is, de azt sem nagyon értettem mi volt a gond, de azt tudom, hogy az akksinak nem tesz jót ha töltés közben még mondjuk játszunk egy GTA-t. Volt még gondod a Walkman-el (zenelejátszóval) is, az a te hibádból nem rakta ki az album boritókat, hiába mondtuk el többször is hogy bekell normálisan állítani a zene adatokat, mert különben könnyen előfordulhat, hogy üres borítót kapsz. A zenelejátszás közbeni leddel is bajod volt, hogy rózsaszinen világít, az is az előző dologból következik, hisz ha van albumképed, ő annak a szinét próbálja felvenni, az üresnek asszem rózsaszín.
    Nem igazán vagyok egy nagy szakértő, ezeket a dolgokat józan paraszti ésszel írtam, én a saját telefonomból tudok csak kiindulni. A folyamatos nem helyes használat bizony előhozhat restartokat a telóból, az pedig csak rátesz egy lapáttal ha te is ész nélkül nyomkodod az offolásos gombot.

    [ Szerkesztve ]

    “Nem az számít, hogy a leggazdagabb ember legyek a temetőben. Ami igazán számít, hogy úgy térjek nyugovóra éjszaka, hogy valami csodálatosat alkottunk.” (Steve Jobs) # Lenovo Y580 _ Apple iPhone 7 #

Új hozzászólás Aktív témák