Új hozzászólás Aktív témák

  • chab7

    addikt

    válasz raziel01 #5910 üzenetére

    OK. És? Majd lesz. Az hogy most nincs nem jelenti azt hogy nem is lesz. Még viszonylag friss ez a típus. Jön egy ügyes rom mester aki majd pont ilyet vesz és megcsinálja.

    (#5911) viralmind: Na ugye, létezhet olyan rom aminek a verzióit lehet egymásra pakolni data wipe nélkül. (Sőt szerintem mind ilyen). Ez az itteni clean droid is csak azért nem, mert még új főzemény és még nincs az alap sem kialakulva. De ahogy BRIKLY ígérte, a következőtől már majd lehet egymásra pakolni.

    (#5914) jenei1994: Én is tok/fólia nélkül használom. Egyelőre nem kopott még meg sehol. Kopp-kopp. Remélem annyira azért nem gagyi a Sony hogy ilyen rövid idő alatt megkopjon. (Kezdene sok lenni az olyan apró negatívum ami miatt megkeseredhet egy ilyen jó telefon használata, mert maga a hardver az jó).

    (#5917) l.skywalker: Na itt ki is lett mondva: "Ha egy telefon napi rendszeres használat közben látványosan karcolódik, akkor az sz@r." :C

    (#5919) qamu74: Na meg itt is itt a tuti :C

    (#5920) BRIKLY: Tul.képp egyelőre annyi csak a baja, hogy nagyon merül, még kb két órája a vonatról írtam akkor volt 32% most 13%-al tettem fel tölteni. Reggel 6-kor indultam, akkor vettem le töltőről.
    A vonaton ugye próbáltam a wifis mobilnet megosztást, azt nem akarta sehogy sem, utána így a telefonról neteztem nem a laptopról, de épp csak annyit ment a telefon hogy a képernyő aktivitás idejét (28%) 2 óra 10 percnek írja viszont megelőzte az android operációs rendszer ami 1 ó 16 p és 30%, az android rendszer meg 35 p-el a harmadik (16%). Többi elenyésző (opera 2%)
    Az hogy most nekem is előjött ez a rossz ram kezelés és mindent becsuk azonnal ezt betudom a mentés visszaállításnak, ami majd kiderül ha újrahúzva a romot felépítem előröl megint. De azt már majd csak a következő verzióddal mert nem akarok ilyen sűrűn újra belakni mindent.

    (#5922) Richee11: Ezek már itt mind meg vannak válaszolva és nem is kell csak vagy egy-két napnyit visszaolvasni ;) (Ne szerepeljen már itt minden nap az L-el való hasonlítgatás, rengetegszer ki lett tárgyalva.

    (#5928) qamu74: Várjuk is :C

    (Most pedig lefekszem mert több mint 24 órája vagyok fent. - Nem mazochizmus, hanem tegnap reggel felkeltem, estére lenyomtam egy éjszakás műszakot, utána azonnal útrakeltem a fél országon át, és most jutottam csak ágyhoz. Addig is chab7 mentes (zavar mentes :B ) lehet a délután. :)) )

    Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)

Új hozzászólás Aktív témák