Új hozzászólás Aktív témák

  • gabe8719

    senior tag

    Két hónapja vagyok szimbiózisban egy ilyen készülékkel, decemberi példány, egy fórumtárstól vettem.

    Azt kell mondjam, részemről simán hozza azt a szintet, amitől végre nincs az az érzésem, hogy feljebb kellene váltanom. Vannak furcsaságai eleinte, de némi odafigyeléssel és kis kézügyességgel szvsz. tényleg mindent ki lehet belőle hozni gond nélkül, ami csak elvárás lehet 2014-ben..

    Persze biztos van erősebb, jobban optimalizált, stb., de ez is android, ergo foglalkozni kell vele, mire minden az ember ízlésének megfelelő lesz. Mindig mindenhol hangsúlyozom, hogy aki olyan cuccot akar venni ami "kibontom, bekapcsolom, kifogástalan", az vagy ne androidot vegyen, vagy ha mégis, akkor maximum nexust. Azok nincsenek szoftveresen agyonextrázva és átalakítva, stock droid, azt' csók.

    Nagyon sokáig volt az az érzésem a telefonnal, hogy szép, jó, de az egész valahogy nem áll össze..
    Kísérletezgetés, pátyolgatás és gondosan belakás után mostanra kezdem érezni, hogy ez a telefon igazából nagyon-nagyon rendben van. Szó szerint mindent akadás nélkül visz, nagyon jó az üzemidő, értelmes anyagokból van, a kijelző szvsz. szuper, és a kamera is simán vállalható, sőt.
    A használt árakat elnézve viszont egy méltatlanul alulértékelt telefon, kicsit nevetségesnek találom, hogy alig kerül többe, mint egy két éves agyonhasznált Xperia S..

    Egyedül az az elég nagy baj, hogy a Sony kicsit mostohagyerekként bánik az SP-vel, ezért a pénzért kicsit több odafigyelést érdemelnének a tulajok.

Új hozzászólás Aktív témák