Új hozzászólás Aktív témák

  • tybsen

    addikt

    válasz bostone #2637 üzenetére

    Nekem kb 5 hónapja van tabom, semmilyen problémám nem volt vele, eddig semmilyen hátrányt nem tapasztaltam. Csak előnyt, jó böngészni rajta, nagyon jó az akksi. Nyaralás közben pl. a fényképezőből kivett memóriakártyát csak bedugod a tabba és máris lehet nézegetni a napi termést.. :-) Tehát csomó olyan helyzet van, ahol előny a mérete.

    A kijelző nekem elsőre sápadtnak és kevésbé jó felbontásúnak tűnt amikor/mielőtt megvettem, de ezzel Galaxy S után természetesen tisztában voltam - ettől függetlenül illetve ezzel együtt vettem meg és semmi gáz nincs vele. Nyilván nem super amoled, de tökéletes minden célra.

    2.2-vel sem rossz, de 2.3.3-mal a rendszer hihetetlenül folyékony és élvezetes - talán ez az egyedüli pont, amit érdemes rögtön frissíteni.

    Ha telefonnak is használnád: én próbáltam, de mégis visszatértem a telefonhoz (a tab megmaradt mellé). Számomra nem működőképes a dolog. Úgy használtam, hogy céges telefonra voltak átirányítva a privát hívásaim, tehát ha engem hívtak, akkor semmi gond nem volt, mivel a céges készülékre futottak be a hívások. Ha telefonálni akartam, akkor bluetooth headset-tel vagy a madzagossal tettem mindezt, sőt néha kihangosítva is. Egyébként ez jól működik is, nekem igazából annyi volt a bajom az egésszel, hogy vagy folyton be kellett kapcsolnom a bluetooth-ot (akkuidő szempontjából nem mindegy) vagy mindig ott kellett lennie a normál vezetékes headsetnek. A skype nem működik bt headset-et (nem csak a tabnál), így nálam ez volt a fő gond, mármint, hogy mindig a madzagot kellett előcincálni. Ez mondjuk nem túl praktikus. A telefonként való használat pedig a méretből adódóan elég körülményes tud lenni. Pl. ha az ember beugrik egy boltba venni gyorsan valamit, kiszáll a kocsiból és viszi az egész pakkot.. főleg így nyáron (télen kabátzsebben vagy zakóban jól elfér). A céges telefonra való átirányítás sem mindig túl jó dolog, néha fura helyzetek adódhatnak, amikor egy megbeszélésen egy ismeretlen számot felvesz az ember és nem céges ügy.. Szóval lényeg a lényeg, nekem nem tudta pótolni a telefon funkciót, ezért vettem mellé egy nexus s-t is amin a beszélgetések, smsek, skype, stb megy. És alapvetően böngészésre de akár minden másra is ott a tab - sokkal kényelmesebb mint egy kis telefon-kijelzőn. Ha csak elmegyek valahová (vásárlás, szórakozás, ez-az), akkor nem viszem a tabot - ha dolgozni megyek akkor ott figyel az autóban / a táskámban, itthon pedig ha nem akarom bekapcsolni a laptopot vagy éppen az ágyban fekve akarok nézegetni ezt-azt, akkor szintén kéznél van egy praktikus kis cucc.

    Ez az én tapasztalatom kb 5 hónap után - imádom a kütyüt. Bár már gondolkodtam, hogy eladom, mert tkp felesleges valamilyen szinten, amióta megvettem hozzá a telefont, de valahogy úgy hozzám nőtt, hogy nem vagyok képes eladni :-) Meg kb 50 ezerért lehetne eladni egy használtat és annyiért meg inkább már megtartom mert nagyon praktikus :-)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák