Új hozzászólás Aktív témák

  • Richard

    őstag

    A múltkor írtam pár sort amikor valaki kérdezte ki, milyen tokot használ.

    Most leírnám kicsit bővebben a tapasztalataimat a birtokomban levő tokokról, hátha valakinek segít később a választásban.

    [link]

    A tokokat vételi sorrendben mutatom be.

    - Samsung Galaxy SIII Pouch.

    [link]

    A gyári bőrtok eleinte nagyon ( de tényleg NAGYON ) szoros, és alig lehet a telefont kivenni illetve belerakni. 1-2 hét elteltével ez sokat javul és beáll a megfelelő méretre. Még mielőtt kérdeznétek leírom, hogy NEM lesz nagyon tág, tehát nem fog kiesni belőle. A minőségét tekintve nem lehet panasz. Kellemes tapintású, belül nagyon puha. Az első illetve a hátsó hangszórónak, valamint az alsó mikrofonnak csináltak kivágást, így a telefon kivétele nélkül is könnyedén fogadhatunk hívást. Megfelelően védi a készüléket nem szükséges kijelzővédő fólia használata. Ha nem szórod tele homokkal akkor nem fog megkarcolódni a kijelző. ( SGS 2-t egy évig használtam fólia nélkül ilyen tokkal és egy mikrokarc sem volt rajta amikor eladtam! ) Egyetlen hátránya, hogy nem látni az értesítő LED-et, valamint mindig ki kell venni, ha akarsz valamit csinálni a telefonnal :)

    - xqisit Soft Grip Case

    [link]

    Ezt a tokot hirtelen felindulásból vettem meg. Kezdett elegem lenni a sok ki-be pakolgatásból és akartam valamit ami nem túl vastag, mégis jól véd. Anyagát tekintve szilikon, de a keményebb fajtából. Nem fog leesni, ha esetleg zsebre teszed. Nagyon nincs mit írni róla, a három közül talán ez véd a legjobban egy esetleges leejtés esetén. A csatlakozókat nem védi semmi, a kivágások pontosak. Megfelelően védi a kijelzőt és a kamerát is asztalra tétel esetén. ( Nem ér le ) Kijelzővédő fólia ajánlott.

    - Samsung Galaxy SIII Protective cover

    [link]

    Ez a legújabb szerzemény, és azt hiszem ezzel be is fejeztem a tok keresgélést. Gyári Samsung termék, a bőrtokhoz hasonlóan. Anyagát tekintve TPU, ami egy rugalmas mégis kemény műanyag. Tökéletesen illeszkedik a telefonra, nagyon vékony ( kb 1,5mm ). A csatlakozókat is védi a nem kívánt nedvességtől és portól ( NEM VíZÁLLÓ! ). Könnyen zsebre rakható és leesni sem fog, mert alig lehet lefejteni a készülékről. Ami számomra fontos, hogy a krómkeretet is teljesen körbe futja, tehát teljes védelmet nyújt. Ennél jobb tokot keresve sem talál az ember, ha fontos neki a vékonyság és a védelem.
    szerk.: A kamera és a kijelző itt sem ér le, ha leteszed az asztalra. Fólia ajánlott a kijelzőre!

    Még több KÉP

    Bocs a rossz minőségért és a helyesírási hibákért :)

    Remélem segítettem. Üdv.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák