Új hozzászólás Aktív témák

  • Gizmo94

    veterán

    válasz gery14 #77255 üzenetére

    Csak egy cwm vagy Philz vagy egyéb recovery kell hozzá, az Odinból felrakható. Loca glue-t innen tudsz venni bármelyiktől, én az amerikai Octopustól rendeltem, az is közöttük van. Kínából olcsóbban lehet rendelni, de volt már aki használhatatlan taknyot kapott és csak összekente a telefont, nem éri meg. :)

    SteveJobs: Igen, a folyékonyat, linken ott a beszerzési forrás. P.S.: A tisztító löttyöt senki ne rendelje meg, mert sima 96%-os gyógyszertári alkohol itthon is kapható.:)

    Üveget pedig csakis ettől az embertől rendelek, mert: Nagyon becsületes, 3-4 napon belül itt van a cucc profi csomagolásban, szerszámok mellékelve, (amiket nem használok, de akkor is) viszont kiváló minőségű gyári ragasztót is ad a kerethez, ami nagyon fontos, nem kell vagdalni a 3m-et, 100% pontosan beragasztható a cucc, továbbá minden üveg hibátlan, ami a kínai rendelésekről nem mondható el. Nincs csíkos, hibás üveg. Tehát megéri a nagyobb összeg, egy ötezresből megvan az üveg-ragasztó-szerszámok-ajándék fólia szállítással együtt. Csak őt tudom ajánlani.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák