Új hozzászólás Aktív témák

  • heidrich

    senior tag

    Sziasztok!

    Nagyon szépen szeretném a segitségeteket kérni!

    Ma rendeltem a Partnero GSM-től egy S3-at 142-ért gyári független, gyártoi garanciával,holnap ér ide, viszont közben a topicot visszanézve olvastam nyugtalanító gondokat a bolttal kapcsolatban, például, hogy egyik kolega (baladam86) vett náluk telefont és kiderült utólag a product code-bol, hogy a telefon Telenoros vagyis utolag lett függetlenitve. Nem tudok azota mit intézett mert nem olvastam mindent vissza mostanáig.

    Viszont én vásároltam náluk tavasz körül egy Nexust gyártoi garival (több is volt mint sima boltival de nekem megérte) szóval minden rendben zajlott le, megkaptam a telefont bontatlan csomagolásában (igaz fel volt már vágva) és a Samsung garanciapapirt is. Nem tudom igy utolag, hogy ez is függetlenitett példány volt-e vagy valami Telenoros függetlenitett cucc de semmi bajom nem volt vele a használat során, azota eladtam, simán gond nékül.

    Ezért is vettem meg tőlük gond nélkül az S3-at.

    Azt szeretném tőletek kérdezni, hogy ha holnap megjön mi az első amit megnézzek a telefonon? Mert olvastam, hogy a product code legvége mutatja, hogy milyen szolgáltatos rom van a telefonon, gondolom XEH-nek kell lennie mert az van a gyári függetleneken. De mi van akkor ha fogták és Odinnal toltak a telenorosra egy sima gyárit?

    Láttam van egy kod ami előhozza a simlock infokat, ott mit érdemes nézni?

    Vagy ezen kivül, hogy tudom megállapitani, hogy esetleg valoban nem gyári független?

    MÁSIK: hogy néz ki egy samsung magyar garanciapapir? mert nekem a nexusnál ilyenem volt: https://www.dropbox.com/s/ndxdvw6g1kqr12j/SAM_1669.JPG

    Ha egy ilyet kapok hozzá, akkor ezzel tudom akárhol érvényesiteni a garit?

    Bocsi ha butát kérdezek csak igy egyszerre mindenre gondolok!

    Válaszotokat előre is köszönöm!

    Üdv.: Dani.

    iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1

Új hozzászólás Aktív témák