Új hozzászólás Aktív témák

  • lafaty80

    őstag

    Nem trollkodni akarok, csak 1-2 negatív tapasztalat, amit nem tudok mihez kötni (telefon vagy app), ha másnál is megvan ez, akkor csak annyira tudok megnyugodni, hogy nem csak nálam van :) Próbáltam a fejem a homokba dugni, de pár dolog mellett nem tudok elmenni, ezek többségénél mondhatnánk, hogy egy "csúcs" telónál ennek nem lenne szabad lennie, szerintem :(

    - még kikapcsolt energia takarékosság mellett is tud laggolni a telefon
    - ugyebár a rendszeres újra töltögetés appoknál
    - "vakító" napfényben ugyanúgy nem lehet látni a kijelzőt mint más telóknál. Még max fényerőn sem...
    - jó pár játék meg tudta akasztani a telót, néha jobban mint az S2-nél (real racing 2, order and chaos online). Érzésre kb olyan volt, mint SGS1-nél gyári vs cm9/miui/ics custom romok alatti játszás. Az elöbbinél szinte akadás/lassulás hegek, míg az utóbbiaknál folyamatos.
    - zajszűrés funkció hibája (ami miatt jelenleg visszaküldtem). Az hogy van egy ilyen baja zavart, de az ahogy elsőre megoldani akarták ezeket a szervízekben (samu, T) "kapcsold ki", az már zavarba ejtő volt.

    Tehát "irodai" átlag felhasználás mellett (telefonálás, zene hallgatás, internet, zene, egyszerű játékok) ezekből szinte semmit sem lehet tapasztalni, de aki már hardcore célra akarja használni, annál kezdenek előjönni a hibák és remélem nem csak nálam.

    Ami érdekes, hogy alig 8 napnyi használat után kézbevéve az S2-öt gyerekes kis telónak tűnt :) Aztán sokat nyomkodva (asszonykáé) egyre jobban előjött bennem, hogy van-e akkora különbség a kettő között, mint azt az ára mutatja... hát őszintén nem tudom.
    Remélem hamar lezajlik a garos mizérián és újra lehetőségem lesz választani telót. És remélem hogy addigra valahogy jobban meg tudom magm győzni, hogy érdemes ennyit költeni erre a telóra, mert a pár negatív élmény mellet rengetek pozitívat is kaptam:

    - hihetetlen nagy és szép kijelző
    - amúgy gyors telefon (boot, reagálási idő, egyéb művelet alatti használat)
    - kamera, ami "normál" fényviszonyok mellett nagyon szép képeket csinál és veszettül gyors.

    Nem volt elsőre hibás vagy rossz választás, de 100%-ra nem győzőtt meg. Remélem egyszerű root és custom romok megoldják majd az általam említett hibák/jelenségek többségét...

    Hirtelen ennyi a szubjektív vélemények áradata. :DDD

    Cuccaim: https://kit.co/lafaty

Új hozzászólás Aktív témák