Új hozzászólás Aktív témák

  • Burt1793

    veterán

    válasz poero #9475 üzenetére

    Én pont emiatt néztem meg most a jótállás leírását, nem láttam benne olyat, hogy beázásra nem érvényes a gari, lehet, hogy a neten tovább kell ez ügyben keresgélni? Mindegy, egyelőre nem ázott be, várom az s7 vs. i7 vízállósági teszteket, szerintem pár nap és lesz pár. :)

    Családban a 2 éves S5 sose volt vízbe merítve (maximum esőt kell kibírnia), S4 active se kapott vizet soha. Ahhoz képest engem elég bátornak néztek nyáron az s7-tel.

    (#9472) Jerusalem: Lehet, hogy valami lencse hibás a kamerában és emiatt torz vagy csak szimplán szoftveres a dolog, van is ilyen beállítás, hogy az arcot ne torzítsa.
    Én azt figyeltem meg, hogy sötétebb képnél a világosabb foltok körül könnyebben kifehéredik a kép, mint mondjuk az előző telefonomnál (A5), amúgy nagyon jó a kamera, megelégedéssel használom, azt kell mondanom, főleg így a nyár végén, hogy fele ennyi kép nem készült volna, ha nem nyílik meg ilyen gyorsan a kamera lezárt képernyőről a home gomb dupla nyomására, vagy ha nem lenne vízálló a cucc.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák