Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
buvartacsko
addikt
korrekt! tetszik, iszonyatosan jó a kamerája, remélem az apple észreveszi hogy nagyon lemaradt ebben, mert kezdek irigykedni.
-
buvartacsko
addikt
válasz Wiz Khalifa #191 üzenetére
szerintem igen, kurva jó képeket lő.
-
buvartacsko
addikt
válasz csokaadam0 #199 üzenetére
tehát a gyorsabb, jobb hw, jobb hangszóró, jobb fotók/videók, jobb mindent, ezek a dolgok nem többek mint a 30 ezres kategória? akkor mi? lemaradás bazdmeg?
-
buvartacsko
addikt
válasz csokaadam0 #207 üzenetére
szerintem nem itt kéne elégedetlenkedned.
-
buvartacsko
addikt
válasz csokaadam0 #260 üzenetére
lehet venni 2-3 ezer forintért is mobiltelefont, nem kell 30-40 ezret kiadni telefonokra.
-
buvartacsko
addikt
válasz #79335424 #561 üzenetére
Hagyd mar az FTP szervert telefonon, az e-mail es dropbox meg mindenféle felhők korában. továbbra sem normális hogy telefonon FTP szerverezel. Ez a leggagyibb indok amit valaha lattam az iOSel szemben. Ennel meg az is jobb hogy csak szart mert szar.
Egyébként ha mar annyira hihetetlenül okos vagy, hogy az hihetetlen akkor miért nem tudod leírni helyesen az iTunest? Nem I-Tunes. Nem tűnt fel? BTW: soha nem használom az itunest semmire se a világon. Plusz azt se ertem mit kellene annyira másolgatni a telefonomra, ha meg ezt használnám pendrivenak en biztos nem dugnam ra idegen gépekre, de ha te igen akkor egészségedre. A Galaxy s7 baromi jo lett, nem hiszem hogy itt is feszegetni kellene a szar az iPhone mert nincs rajta eftépé szerver. Android tud alapból kezelni AirPlayt? Nekem pl ez sokkal fontosabb. Megsúgom nem tud: akkor szar a droidod mert csak rootal tudok szabványos airplay szerverre csatlakozni vele? (nem, nem az, de nekem emiatt pl dealbreaker az összes android rendszerű eszköz)
Btw sokat elárul a szakmai felkészültségedrol hogy nem tudsz kezelni egy teljesen egyszerű itunest, de közben hirdeted magadról hogy te mekkora Unix professinal vagy. nevetséges
[ Szerkesztve ]
-
buvartacsko
addikt
AirPlay alatt pont arra gondoltam most hogy a zenét tolom WiFin a hangrendszeremre. A lényeg az volt inkabb hogy mindenkinek masak az igényei. Nekem nincs szükségem FTP szerverre, de az Apple keszulekenek a tudására igen. Ezért nekem nem szar a droid, csak nem tud egy pár dolgot amit en mindennap hasznalok. Rendben van hogy az iPhoneal nem csinálsz FTP szervert de attól meg nem szar. Kiváló telefon jelenleg az S7 meg a 6s is. Meg kell nézni mire van szüksége az embernek aztán választani.
De ez idáig en meg egyetlen egy embert lattam es azt is csak itt a fórumon aki FTP szervert futtat a telefonján.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ukrajnai háború
- BestBuy topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest