Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- EAFC 25
- Red Dead Redemption PC teszt
- PlayStation 5
- World of Warships
- Call of Duty: Black Ops 6
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- War Thunder - MMO Combat Game
-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
p87
senior tag
Megtapiztam én is a sima és edge verziót mert erősen elgondolkodtam, hogy lecserélem az S4-et.
Külsőre tényleg nagyon szép mindkettő, de én simát vennék ha vennék, de nem tudom nekem egyáltalán nem volt olyan gyors, S4 loli és nova launcher után, meg mintha picit darabos is lett volna a lapozás.
Kameraja viszont nagyon tetszik, az piszok gyors.
Szóval nem tudom még, valahogy azt érzem nem érne meg ennyi pénzt a csere, lehet várok még ha olcsóbb lesz, mert 170-180ért már azt mondanám, hogy oké.[ Szerkesztve ]
-
p87
senior tag
válasz devil-k #2565 üzenetére
Igen, az lehet, kitudja mi ragadt be vagy valami volt vele, megnézem azért még máshol is, hátha elkap majd az érzés, de most úgy vagyok vele mindenképp várok hátha olcsóbb lesz pár hét múlva.
(#2566) ferrari1
Nekem van air2 tabom, imádom, folyékonyságban verhetetlen, előtte is volt iPad 4-em, de én iPhone-t soha nem akartam, jó, egyszer kétszer elgyengültem, de hamar lemondtam róla, mert nekem nagyon korlátozott az ios, androidhoz képest. -
p87
senior tag
válasz migabi24 #4485 üzenetére
Első tapizásra én is így voltam, nem tudom mi volt akkor a vodában a kiállított darabokkal, de kicsit akadozós volt. A napokban megnéztem máshol újra és most elég folyamatosnak tűnt, és így már eléggé tetszik.
Sokkal gyorsabban indul minden mint az S4-emen.
Úgyhogy én most kicsit elcsábultam, ha sikerül egy jó használtajánlatra lecsapni szerintem váltok.
Telenoros vagyok, de még a mostani 195ezres ár is sok nekem érte. -
p87
senior tag
Külföldön (Ausztria) Samsung márkaboltban vásárolt S6-osra szerintetek a magyar Samsung vállal garanciát?
-
p87
senior tag
válasz ForRedGlory #5066 üzenetére
Köszi! devil-k neked is!
És az igaz, hogy külföldön nem adnak garanciajegyet hozzá? Csak számla van imei-vel. -
p87
senior tag
Aprón több S6-os hátoldalán láttam vonalkódos matricát.
Ezt minden esetben rárakják ha mondjuk szolgáltatónál veszi az ember?
Le lehet szedni garanciavesztés nélkül?
Elég gány és ronda megoldás én rá se engedném rakni. -
p87
senior tag
Nem igen találok megfelelő használt S6-ost jó árban, de már nagyon szeretnék venni egyet.
Jelenleg ahogy én néztem a legolcsóbb új független 2év samu garis ár 199ezer.
Ettől tud valaki olcsóbbat?[ Szerkesztve ]
-
p87
senior tag
válasz Black Phone #6240 üzenetére
Köszi, de sima S6-os kell, így az alsó kettő kiesik.
A felső meg gyanús, de rákérdezek milyen is az a 2év gari. -
p87
senior tag
Ma elég fura dolgot csinált az S6-osom.
30% körül volt az aksi, elkezdtem netezni rajta, és azt vettem észre, hogy rohamosan csökkent az akku %.
15%-nál abbahagytam a netezést, kilőttem mindent de pár perc alatt már lement 5%-ra, benyomtam az ultratakarékos módot, hogy kibírja hazáig, de abban is rohamosan csökkent majd megállt 1%-on.
Vagy 2 órán át 1%-on volt, és még itthon direkt pötyögtem vele és folyamatos 10 percet még bírt az akku.Nem tudom mi lehetett, valaki tapasztalt már hasonlót?
Illetve nem tudtok olyan alkalmazást vagy módszert amivel kilehet olvasni az akku valós kapacitását, mint iphone/ipad esetén?
[ Szerkesztve ]
-
p87
senior tag
Sziasztok!
Van már valami megoldás a Viber üzenetek lementésére és azok visszamásolására a telefonra?
Teljes factory reset után akarnám majd felrakni a mályvacukrot de fontos lenne, hogy megmaradjanak a telefonban az eddigi üzenetek. -
p87
senior tag
Korábban úgy 1 éve próbáltam és szenvedtem vele, úgy lementhetőek igen, de vissza sehogy se lehet rakni.
Heliummal se, lementi de FR után hiába állítja vissza az ember, egy pillanatra betölti a korábbi beszélgetéseket, de utána kiugrik, hogy regisztrálja a telefonszámát, és újrareg. után eltűnik minden.(#21745) haxiboy
Hmm, ennek utánanézek, jó lenne ha így lenne.[ Szerkesztve ]
-
p87
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest