Új hozzászólás Aktív témák

  • hóember74

    csendes tag

    Üdv. (Négyen, de most nem merem újra indítani a telót). :N
    Másfél hete használom a készüléket, eddig minden rendben, ikonjaim a helyén (telenoros).
    Az akkuval is meg vagyok elégedve, de valóban oda kell figyelni, miket használ az ember, az első két nap jó volt, utána gyanúsan merülni kezdett. Jó pár dolgot letiltottam, többek közt a harmadik naptól használt S healt-t is, azóta szuper, egy napot számomra erőteljesebb felhasználás mellett is simán hozza. (1 óra telefonálás, 20-30 perc GPS, folyamatos wifi, vagy mobilnet és szinkron, kb 45 perc akku szívó játék, 4 óra 40 perc kijelző idő, összes akkuhasználat szinte pont 24 óra, és ekkor volt 9%-on).
    Persze nem biztos, hogy az S healt volt a fő ludas, de nekem most nem hiányzik, úgyhogy nem teszteltem.
    A kijelző érdekes élmény, az elején amikor megnéztem boltban, valahogy szép szép, de nem volt olyan átütő élmény (lehet, mert már megszoktam a tab S-t), viszont amióta megvan, minden nappal szebbnek látom, tényleg öröm ránézni.
    Melegedéssel sincs gondom, persze van olyan játék amivel lehet melegíteni, egyszer pl. nem léptem ki egy cpu kínzó játékból, csak leraktam magam mellé, fél óra múlva nem kicsit ilyedtem meg, kimondottan forró volt, holott játék közben inkább csak melegedett. A kamera magáért beszél, ilyen amatőrnek, mint én vagyok pompás. Egyelőre nem bántam meg a választásom, pedig én is az elejétől követem a topicot, és ahogy hallom, sokakat eltántorítanak a kezdeti típushibák. Jelenleg szvsz. most még a G4 lehet jó választás, de nekem az már túl nagy. A memóriakezelésen azért csodálkozom, mert a tab s-en nagyon jó, a Chrome-nál pl. folyamatosan 8-10 oldal van megnyitva, és ha be is zárom az alkalmazást, ismét belépve ott van mind a nyolc, pont úgy, ahogy hagytam, még napok múlva is. Pedig az is samu, csak kit-kat, létezik, hogy csak ennyi a különbség? Nem sokára jön arra is a lolli, hát nem tudom, kelleni fog e nekem?

    [ Szerkesztve ]

    Ha ma még nem nevettél, ma még nem éltél.

Új hozzászólás Aktív témák