Új hozzászólás Aktív témák

  • Shkiz0

    nagyúr

    válasz Leonardo91 #5280 üzenetére

    Mint mondottam túl van lihegve. Első pár napban okés volt, most már inkább ciki ezzel foglalkozni.
    Samsung már hivatalosan is állást foglalt, miszerint minőségileg megfelel a normatíváknak amik a kamerával szemben támasztottak, így nem cserélik.
    Ezen felül, én is azt mondom, hogy életszerűbbek az isocelles képek (főleg ahol több szín is van a képen, monjduk egy természetben készült fotó) mint a Sony.

    Gyakorlatban azt nem tudom megérteni, miért rinyál mindenki azon, (tisztelet a kivételnek) hogy "csak a sony" más nem is jó, mikor nincs túl nagy difi a képek között, ezt már az egyik fórumtag is bebizonyította.
    Nem azt mondom, hogy nincs eltérés, mert van, de ahogy már írtam is párszor, kíváncsi lennék, hogy ha azokból az emberekből kiválasztanék találomra 10-et, akik sírnak a szenzor miatt, és letennék eléjük 10-10 képet és meg kéne mondani, hogy ez isocell vagy sony szenzoros telóval készült, mennyit találnának el belőle. :)
    Természetesen úgy értem, hogy nincs egymás mellett a 2 kép, mert úgy talán meg lehetne mondani melyik melyik.
    És azt a nézetem is fenntartom, hogy azért jobb a Sony jelenleg, (még ha épp nüanszokkal is) mert eredetileg azt tervezték beletenni a telefonba, ahhoz készült el a szoftver és az alapértelmezett beállítások.
    Aztán jött az, hogy elkalkulálta magát a Samsung, és nem volt elég szenzor, így kerül bele Isocell, amihez szerintem nem lett optimalizálva a szoftver, illetve az alapértelmezett paraméterek. Így lehet az, hogy jelenleg ennek kicsit másabb a színvilága.
    Nem tartom lehetetlennek, hogy a Samsung egy későbbi frissítés után orvosolni fogja ezt a hibát, már csak azért is, mert gondolom azért világszerte rápörgött erre jó pár ember.

    Én pl ha kijön az 5.1 akkor lehet érdemes lenne megint csinálni egy isocell vs sony tesztet.

    Új hardverek számlával, garanciával érd PM.

Új hozzászólás Aktív témák