Új hozzászólás Aktív témák

  • Kroni1

    veterán

    válasz AusWolf #30252 üzenetére

    Köszi a véleményt! :R

    Örülök, hogy tetszik a sebessége, stabilitása. Olvastam h csalódtál a kijelzőben.. Ez egyébként izlések és pofonok. Én régota már csak AMOLED telókat használok, az előnyeit élvezem az IPS-hez képest, a hátrányát pedig tényleg nem veszem észre, egyáltalán nem zavar.

    A korábbi IPS telóimon, meg az LG TV-men a felhősödés az szerintem sokkal zavaróbb mint az AMOLED rózsaszínesedése, de még azzal is simán együtt lehet élni, ha az ember nem a hibát keresi hanem használja a terméket. Szerintem ha megkérdeznénk az S6 usereket 99%-uknak fogalma se lenne erről az AMOLED "hibáról". Azt veszem észre, hogy páran már mindenbe bele akarnak kötni, nem tudják elfogadni egy-egy adott technológia esetleges velejáróit. Minél jobban beleássuk magunkat valamibe ez annál rosszabb lesz, úgyhogy lehet nem kéne nekem se itt mások problémáit olvasgatni, csak tudatlanul és boldogan használni a telóimat. :)

    Amúgy ezt a rózsaszínesedést hol-milyen háttérnél lehet megfigyelni, észrevenni? - közben megtalálatam a választ, szóval fehér-szürkés háttérnél.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák