Új hozzászólás Aktív témák

  • lsz12

    csendes tag

    Sziasztok!
    Új vagyok itt, a készülékem is új. Minden nagyon rendben van vele, két problémát észleltem eddig: 1. zenelejátszásnál elég halk a maximális hangerő, de azért ez túlélhető. A kérdés persze az, hogy lehet-e ezzel valamit kezdeni?
    A másik ennél érdekesebb: vettem egy nem gyári töltőpadot, 7 ezer Ft volt szóval nem tűnt nagyon gagyinak, ami rendesen tölti is, de egyszer előfordult, hogy rajta volt a teló, és mások nem tudtak hívni, máskor meg a beállított emailjeim elkezdtek nem jönni. Amikor én hívtam a töltőpadon a készüléket, mindig rendben volt, email, wifi, 4G is működött amikor külön próbálgattam. Elolvastam az indítócikket, ott szerepelnek ajánlott töltőpadok, de ez nincs köztük. Pár napja nem mertem rátenni, azóta minden rendben, de persze lehet véletlen egybeesés is. Az emaileknél még azt gyanítom, hogy gyorsítótár törlése miatt is leállhattak, ezt komkrétan kipróbáltam és ha a gyári módon törlöm a gyorsítótárat (az egészet) akkor leáll az emailek automatikus fogadása, és csak az újratelepítés oldja meg.
    Szóval létezik az, hogy a töltőpad valami olyan térerőt generál, ami megzavarja a vételt? Vagy a telefon bármilyen működését? Egyelőre nem merem visszatenni rá, de amúgy nagyon hasznos dolognak tartom, tehát ha a gyáriakkal nincs gond, akkor beruházok egy gyáriba is akár. Tapasztalt valaki hasonlót?
    Köszönöm előre is.

Új hozzászólás Aktív témák