Új hozzászólás Aktív témák

  • Ed McLeves

    tag

    Sziasztok!
    (Már angol nyelvű oldalakon is kerestem a választ de nem találtam semmi számomra egyértelműt)
    2 db S4 Minim van, mindkettő 4.4.2-vel. A múlt héten kíváncsiságból megnéztem, hogy lenne-e frissítés hozzá (aut. frissítés kikapcsolva), és kiírta, hogy van. Ahhoz, hogy kiírja a frissítés méretét, egy pillanatra elindítottam (talán 470 MB volt), de rögtön Mégsé-ztem is, nekem megfelelt a 4.4.2. Ugyanakkor jött Chrome app frissítés is, azt feltettem.
    Azóta ha megnyitom a Chrome-ot, mindig kapok egy "Biztonsági tájékoztatás"-t - Hozzáférési kísérlet egy biztonságos területhez blokkolva. Eddig kizárólag a Chrome-hoz kapom az üzenetet, a lehúzható értesítési területen. Ha rányomok, javasolja, hogy frissítsem a biztonsági irányelveket, de ha frissítem, akkor közli, hogy már a legfrissebbek vannak fent és nem kell semmit tennem. Szóval nem szól bele igazán semmibe, a Chrome ugyanúgy működik tovább, de rémesen idegesít a folyamatos üzenet böngészés közben.
    Nem vagyok egy droidguru, nincs rootolva egyik teló sem, nem is akartam rootolni, egyszerűen használni akarom és úgy látszik, hogy valamit elszúrtam. Létezik az, hogy a frissítés néhány másodperces megkezdésével majd mégsézésével okoztam a gondot? Továbbra is 4.2.2-őt ír ki, a z üzenet megjelenésén kívül semmi sem változott.
    Le tudom állítani valahogy ezt a dolgot? Knox Notification Manager adja ki az üzenetet, kicsit olvasgattam és láttam, hogy mindenki tart ettől a Knox-tól, hát amilyen láma vagyok, próbaként ugyanúgy eljátszottam a másik telómon is ugyanezt és azt is elszúrtam, pedig igen jól működött (tul.képpen működik) mindkettő, én barom, kellett nekem kíváncsiskodni, ahelyett, hogy élveztem volna. Lenne valami megoldásotok számomra? Lépjek esetleg kapcsolatba a Samsunggal?
    Előre is köszönöm, bocs a hosszúért.

Új hozzászólás Aktív témák