Hirdetés
- World of Warships
- Call of Duty: Black Ops 6
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Le Mans Ultimate
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeoJoe
senior tag
-
GeoJoe
senior tag
válasz Pythoncobra #501 üzenetére
Ezeknek se ártana egy kövér büntetés.
-
GeoJoe
senior tag
válasz Leonardo91 #692 üzenetére
Szintén a 10-én a samutól csak engem nem tájékoztatnak semmiről
[ Szerkesztve ]
-
GeoJoe
senior tag
válasz ForRedGlory #856 üzenetére
Már itt is elmúlt pedig nem csináltam semmit.
-
GeoJoe
senior tag
Nekem van egy régi töltőfejem kábellel amit még a ses-ben vettem a note10-hez (mert a gyári elhunyt azaz megfulladt vízben) és szupergyorsat ír töltéskor. Kb 1 óra a teljes feltöltés. Mázli.
A samsung is feltámadt, reggel beküldtem az elállásit és most írtak, hogy elfogadva. Persze az utalással nem fognak kapkodni.
[ Szerkesztve ]
-
GeoJoe
senior tag
válasz GhostRider23 #1163 üzenetére
Igen, nem szolgáltatói oldali, vegyesen jön elő mindenkinek. Nem találtam még rá megoldást.
-
GeoJoe
senior tag
Sajna a telekom még nem tudta megoldani az sms küldést nem fogadott hívás esetén így nagyon zavaró.
Felraktam egy progit ami logolja a signal vesztéseket de semmi értelmeset nem látok rajta. Igazából nem veszít jelet így elég érdekes a hiba jellege. Egyedül hívásindításnál jelez (ami ennél a telónál nagyon sokáig tart), hogy pár mp-re signal lost, 2G-re vált egy picit. Fene se érti
-
GeoJoe
senior tag
válasz Dave Crank #1568 üzenetére
Üdv a klubban
-
GeoJoe
senior tag
-
GeoJoe
senior tag
válasz Memmaao #2267 üzenetére
Oh hidd el mindent kibír tok nélkül is. Megjelenés óta nyüstölöm, imádja a betont a tok és füles is. Semmi bajuk, talán 1-2 mini karc de az is csak ha keresed rajta.
Amúgy jól néz ki, lehet rendelek én is, mert most 2 egyforma van a családban és nem egyszer volt már, hogy a másikét vittük el reggel. -
GeoJoe
senior tag
válasz ForRedGlory #2459 üzenetére
Nem, csak a füles jött.
-
GeoJoe
senior tag
A ses-ben felrakott fóliával mi a gond amúgy? Kicsit még talán így zselés érzése is van Toll jó vele, széle nem jön fel, ujjlenyomattal nincs baja (be se kellett olvastatni újra).
ui.: ugyanitt pici-vékony-smart-flipes tok kerestetik
[ Szerkesztve ]
-
GeoJoe
senior tag
válasz Leonardo91 #3326 üzenetére
Mármint a kijelződ le van zárva vagy Te kikapcsolt telót próbálod tölteni?
-
GeoJoe
senior tag
válasz Leonardo91 #3332 üzenetére
Valóban, kipróbáltam. Nekem kicsit furi ez, sosem kapcsolom ki a telót. Nem elég egy repülő üzemmód?
-
GeoJoe
senior tag
válasz Leonardo91 #3404 üzenetére
-
GeoJoe
senior tag
Megint gond van a hívásfogadással, pedig nem változott semmi
-
GeoJoe
senior tag
válasz polonic #4067 üzenetére
Itthon vagyok és egyszercsak írnak messengeren, hogy ha hívnak csak némaság. Majd kb 15p csúszással (köszi T!) jön az sms h xy-tól nem fogadott hívásom van.
Ugyanez volt a teló vásárlásánál csak akkor úgy festett h a volte és wifi hívás szolgáltató oldali bekapcsolása segített. Erre megint. -
GeoJoe
senior tag
válasz drgreenthumb #4121 üzenetére
Túl van ez gondolva. Napi 3x töltöm, melóban egy sima usb-c kábelen lóg laptopról (tehát jó lassú), itthon vezeték nélküli padon van, lefekvés előtt pedig gyorstöltést kap (de nem hagyom rajta éjszakára).
Sosem volt egy note-tal sem gond az első 2 évében. Utána persze azért akad de akkor cserélni kell akkut vagy telót -
GeoJoe
senior tag
kupon --> tok --> launcher
és kezdődik elölről... -
GeoJoe
senior tag
válasz Leonardo91 #7182 üzenetére
Nekem ezt Szegeden is csinálja. Nincs rá megoldás, engem is idegesít. Majd ha kijön valami új akkor lecserélem
[ Szerkesztve ]
-
GeoJoe
senior tag
válasz gyuri81 #7461 üzenetére
Hagyd, megjelenés óta szenvedek vele több szolgáltatóval. Volt, hogy hónapokig semmi gond aztán pár hete újra.
A hívás most 99%-ban jó, hogy anno szolgáltató oldalról bekapcsoltattam a 4G hívást de a netet még mindig dobja percekre (pedig azt jelzi, hogy van). Btw kapcsoltasd be a hívásértesítő sms-t ha nem lenne, legalább tudd ha kerestek
Ha jön új teló nekem csere, nem azért veszek ilyen drága telefont, hogy a bajban hagyjon cserben. -
GeoJoe
senior tag
válasz PeteePeti #8005 üzenetére
Fél misis telefonokkal rohangászunk. Komolyan, kit érdekel havi 1790 Ft a yt előfizetésre?
Amúgy Ő valószínűleg családi csomagra gondolt meg még van pár egyéb opció. Ennyire filléresek ne legyünk márui.:
Egyéni tagság: 1,7 E Ft/hóCsaládi tagság - 2,6 E Ft/hó
Egy előfizetéssel egy háztartáson belül rajtad kívül öt (13 év feletti) családtag élvezheti a YouTube Premium előnyeit.5mp gugli volt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Gumi és felni topik
- A legfrissebb ASUS BIOS-okkal kicsit felturbózhatjuk a Socket AM5-ös Ryzenünket
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Projektor topic
- Külpolitika
- Milyen videókártyát?
- World of Warships
- Android másképp: Lineage OS és társai
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB/12GB RAM Phantom Black, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú
- Samsung Galaxy S22 5G DS Black - 8/128 GB, független
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest