Hirdetés
- World of Warships
- Call of Duty: Black Ops 6
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Le Mans Ultimate
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
TODI1111
veterán
-
BodyGekko
tag
válasz csabicska #5679 üzenetére
Pontosabban, eloszor kipkapcsolod, majd megnyomod egyszerre a Bixby es a volume down gombokat es igy dugod be a kabelt!
Nokia XM5800 > HTC Hero > HTC Desire > HTC Desire HD > LG Optimus 2x > S Galaxy S2 > HTC Sensation XE > HTC One X > HTC Butterfly x920d > HTC One > HTC One M8 > HTC One M9 > HTC 10 > HTC U11+ > S Galaxy S10+ > OnePlus 8 Pro > OnePlus 10 Pro
-
szlaci888
aktív tag
válasz csabicska #5956 üzenetére
Kösz szépen, nekem sikerült.
De nem túlzás ez kicsit, a félhomályos fürdőben "kiégett" képet csinált, hol marad a valóság? Nekem volt Mate 20 Pro-m, az azért sokkal korrektebb képeket csinált "Este" üzemmódban. De gondolom a frissítéssel érkező saját megoldás jobb lesz.[ Szerkesztve ]
-
-
Quverto
tag
válasz csabicska #6652 üzenetére
Mivel 2db ot vettem es az egyiket elrontottam igy kenytelen voltam azt levenni. Ilyen nyalkas gumos anyag lesz az uv ragasztobol ahogy szep ovatosan szedtem fel. Nem volt nehez felszedni, minden karosodas nelkul sikerult.
En csak ajanlottam egy olcsobb alternativat mint a 15 ezres dome glass.
Aki tudja mi az élet értelme az legyen kedves megosztani velem. :)
-
mSchumi87
senior tag
válasz csabicska #12552 üzenetére
Nekem foleg az jon be hogy ket op rendszert tudok futtatni egyszerre, es a drag and drop. Igy gyorsan tudok valtani windows es dex kozt. De ki kene probalni tenylegesen is hogy mik is az elonyei de tetszik ez a fajta Samsung gondolkodas es a Dex fejlodese, szerintem lesz jovoje
Samsung Galaxy S24/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
-
mSchumi87
senior tag
válasz csabicska #16029 üzenetére
En is a video alapjan csinaltam ADB-vel eloszor es sikerult nem bonyolult szerintem. De ha annyira nem fontos szerintem mar Decemberben lesz vegleges erdemes kivarni. Nem sok ujdonsag van am, en pl a gesztusvezerles miat akartam kiprobalni.
Samsung Galaxy S24/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest