Új hozzászólás Aktív témák

  • Parallaxis

    addikt

    válasz -Gerzson- #5649 üzenetére

    Ha meghibásodik, már pedig ez hibának számít, akkor cserélik.

    DE nem kell ettől ennyire tartani, nem minden készüléknél jelentkezik és ha igen, akkor sem mindig észrevehető, vagy zavaró formában.

    Nekem SGS-nél és az első Note-nál volt gondom kijelzővel, SGS-nél az általam is leírt beégés jött elő fél éven belül és lett olyan szintű, hogy bármilyen tartalom mellett látható volt. Note-nál meg szépen csíkosak voltak a homogén felületek. Mindkét esetben szó nélkül javították és a kicserélt kijelzőkkel nem lett semmi gond később sem (mindkét készüléket ugyanaz az ismerősöm vette át tőlem és a mai napig jól működnek).

    Amit neked mondtak, azt én is alátámaszthatom, a Note 2-nél nem igen hallottam, hogy a Note-ra jellemző hibák előjöttek volna (foltosodás, blokkosodás). Szóval nyugodtan megveheted, ezek a problémák erre a típusra nem jellemzőek. A beégés meg minden OLED kijelzőnél előfordulhat, de nem törvényszerű és ha van rendes garid, akkor 26 hónapig nem kell emiatt izgulnod, mert ha elő is jön, szó nélkül kicserélik. 26 hónap után meg már úgy is lecseréled a következő szériára :)

    ----

    BUÉK minden fórumlakónak! :C

Új hozzászólás Aktív témák