Új hozzászólás Aktív témák

  • persnongrat

    tag

    válasz Levente #20344 üzenetére

    Bocs, közben párszor átszerkesztettem a hozzászólásomat, a webáruházat, mint lehetőséget közben töröltem belőle. Szóval eredetileg valahogy úgy szólt, hogy a webes vásárlást leszámítva tehet-e valamit az ember?

    Én csak akkor vettem észre, hogy mit kellene ellenőrizni, mikor túl voltam a nyolcadik napon, ezért nem is izgatom rajta magam. Ha gáz lesz, hát úgy jártam, ahogy szoktam... Max. annyi, hogy többé nem lesz lehetőségem hasonló kategóriájú gépet venni (ez még telefonnak számít? Én tabletnek vettem, amin lehet telefonálni is ;) )
    Egyelőre két gondom van vele. Az egyik inkább pszichológiai eredetű: félek itthonról úgy elindulni vele, hogy nincs 100%-ra töltve, olyan gyorsan zabálja az akkut.
    A másik, hogy pl. a google media playere eléggé szaggatottan scrollozgat az albumlistában és hasonló akadozást észrevettem ma reggel az angry birds star wars-ban is. Máshol nem szokása.

    Legszebb, hogy végre találtam olyan táblázatkezelőt, amit közel egy héten át keresgéltem és pontosan azt tudja, amire szükségem van, úgyhogy a cukros naplóm kipipálva. :)

Új hozzászólás Aktív témák