Új hozzászólás Aktív témák

  • ArthurShelby

    addikt

    válasz Milli82 #12583 üzenetére

    Én használtan vettem a telefont 50ért.
    Anno az s3lte-re is ígért frissítést (4.4) a samsung, de kiadta (1év késéssel). Én még az elején hittem benne, hogy alpha-ra is lesz MM.
    Nálam az elején voltak telefonálásnál hálózat eldobási gondok (akkor kikapcsoltam a 4g-t), de ez mára megjavult (már több mint fél éve használom 4g-n, és még sose volt ilyen problémám, mint az elején).
    Ennek az eldobásnak az oka a 4g-ről visszaváltás a 3g-re (ez az érték javult a telenornál) (anno beszélgettem egy telenoros hálózat kiépítő emberrel erről).
    Nálam volt olyan még, hogy a wifi hülyült meg (magától kikapcsolt, és nem tudtam bekapcsolni). De ez egy újraindítással orvosolható volt. Ez sem jelentkezett már vagy 9 hónapja. (volt olyan is, hogy nem látta az 5ghz-s wifi, de az azért volt, mert olyan csatornán volt a wifi, ami nem európai csatorna).
    Jelenleg, amit észre vettem hibát, hogy mikor már 15% körül van az akksi, és mondjuk a bkk alkalmazást használnám (gps+mobilnet) annyira erőlködik, hogy végül azt írja ki, hogy nincs sim kártya. Újra indításnál persze megint jó. Szóval alacsony töltöttségnél így meg tud hülyülni.
    Van 2 darab big akksim, de nem használom őket, mivel olyan szép így vékonyan, 1 napig (elég neccesen) de elmegy. Ha bulizni megyek előtte mindig jól feltöltöm (így haza is tudok találni :D)

    Mostanában már kicsit nehezebb benyomni a középső gombot, de az ujjlenyomat leolvasó jól működik. Ettől kicsit most félek.
    A rootoláson én is gondolkoztam, nekem már nincs garim, regisztrálni sem tudom a készüléket, mivel az előző tulaj regisztrálta.
    De eddig még lusta voltam rootolni. Egyrészt kicsit félek, hogy ezzel elromlik valahogy az ujjlenyomat leolvasó/középső gomb), másrészt nincsen még jó kiforrott ROM rá (bár azért 1-2vel kacérkodok).

    Szóval melyik ROM-mal kapcsolatban mi a tapasztalat?
    Lassan lehet root-olnám. Az okok: sok bloatware eltüntetése (pl play újságos...), lucky patcher jobban működne :D (pl youtube patch-elés), másik ROM kipróbálása, tűzfal használata (pár program letiltása a netről)
    Milyen ROM érdekel:
    -s7 témázhatóság (milyen androiddal létezik?)
    -MM, Nougat ROM-ok
    -esetleg 4.4 gyári (eddig mindig a legújabb lollipop-pal használtam, nem volt vele gondom, csak kíváncsi vagyok milyen az "atomstabil")

    [ Szerkesztve ]

    A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat

Új hozzászólás Aktív témák