Új hozzászólás Aktív témák

  • Colos1

    őstag

    válasz toompa #1062 üzenetére

    Jah, én csak reggel gyorsan végigfutottam a hozzászólásokat, úgy vettem ki, hogy hálózat eldobásod van.

    Az, hogy utazás közben akadozik, teljesen normális, gyanítom csak 2G hálózat volt, az meg még nem mindig tudott észrevétlenül átcsatlakozni máik toronyra. Vagy csak azon a pár méteren nem volt térerő, ez simán előfordul, ezek a készülékek nem olyanok, mint az első mobiltelefonok, hogy a 20 km -re lévő tornyot 50% -os térerővel látja.

    Amikor rácsatlakozik a hálózatra a teló, akkor elküldi az azonosítóját, az IMEI -t. Namost megvan, hogy melyik IMEI melyik szolgáltatóé. Ha akarják, láthatják, hogy a Trés IMEI a Vodafone hálózatán lógott. Azt azonban nem látják, hogy hivatalosan, vagy nem hivatalosan függetlenítették-e, és ez az oka annak, hogy nem fognak minden egyes telót lecsekkolni. De főleg a nagyobb értékű telók esetében, ha felmerül, hogy a hibát gányolás okozta, utána tudnak járni.

    Amúgy bárki felhívhatja a szolgáltatót vagy a gyártót, és érdeklődhet az IMEI szám alapján a teló előéletéről. Ezt használt, illetve gyanúsan olcsó készülékeknél érdemes is megjátszani.

    Ha a Knox számlálód 0, akkor nagy valószínűséggel hivatalos.

    Az Ace2 esetében nem veszett el a gari, pedig egy gyári függetlent hegesztettem a Telenoros helyére. De a Knox -ot nem ismerem ilyen szempontból.

    Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...

Új hozzászólás Aktív témák