Új hozzászólás Aktív témák

  • James1986

    csendes tag

    Sziasztok. Olyan kérdésem lenne a Galaxy Ace tulajokhoz, hogy osszák már meg velem/velünk legyenek szivesek a készülék zenelejátszó jellemzőit. Most gondolok itt a hangminőségre és a hangerőre.
    A gyári lejátszó szépen szól és/vagy hangosan?
    Avagy tudtok ajánlani olyan alkalmazást amivel jobb esetleg mint a gyári?
    Mert jómagam is készülék vásárlás előtt állok és nagyon elgondolkodtam most ezen készüléken, mert nagyon tetszik. DE ! A múltkor volt szerencsém a Galaxy Minit meghallgatni viszonylag jó minőségű Pioneer agybadugós fülesemmel és hát nem esett le az állam a hangzástól sem és a hangerőtől sem azt kell hogy mondjam. Főleg a hangerőtől. És mivel az Ace is majdnem ugyan az a készülék hardverileg mint a Mini csak "húzott" procival és nagyobb kijelzővel ill. felbontással, így gondolom zenei fronton is hasonlóan teljesít. De ha valaki hallotta már mindkettőt (fülhallgatóval gondolom persze) az legyen szives ossza meg a tapasztalatait ezen a téren és cáfoljon meg ha nem így van.
    Az öcsémnek Nokia N8 van, azt is meghallgattam ugyanezen fülesemmel és az már szerintem viszonylag jól szól (sőőőt)... :P Szal elég jól szerintem. Ha valaki esetleg azzal össze tudná hasonlítani nekem vagy mondjuk a C7-tel zenei fronton az legyen szives ne tartsa magában. :)
    Sajnos nincs lehetőségem az Ace-t kipróbálni azért kérdezősködök itt tőletek előre mert nem szeretném megbánni a vásárlást és viszonylag sokat hallgatok zenét telóról (napi 4-5 óra fülessel) azért érdekel ennyire.
    Segítőkészségeiteket előre is köszönöm. :R

    Asus M2N32SLI-Deluxe WiFi, AMD Athlon64 X2 6400+ BE 2x1MB, Asus Silent Square PRO, eVGA GeForce 8800GTS 512MB, 2x1GB DDRII 800 MHz Corsair TwinX CL4DHX, Corsair VX550W, Raidmax NZXT Apollo Black

Új hozzászólás Aktív témák