Új hozzászólás Aktív témák

  • vlevi

    nagyúr

    válasz ronin79 #29696 üzenetére

    Hát, nekem mostanság nincs szerencsém a ROM-okkal.
    xperion v5 : Valami miatt nem jelzi, hogy kaptam új SMS-t. Azaz nem csipog, nem jelenik meg az értesítő sávban. De ha bemegyek az üzenetekbe, akkor ott van. Nemértem... Pedig teccik és marhagyors.
    cm7-20130301-nightly-cooper : Ez meg valami miatt csak 10-15mp, amíg csörög, utána csak csendben figyel, hogy jön valami hívás. Eztsemértem.
    cm10-esek nekem bűn lassúak. Ami megy, az már megyeget normálisan, de ha pl. el akarok indítani egy kamerát, akkor 1-2 perc is eltelik, és semmi. Aztán múltkor beszoptam, mert mire bejött volna, addigra meguntam és zsebreraktam. Dél körül berregett, hogy lemerül. Mint kiderült, valamikor csak betöltődött a kamera, és azóta ment.
    aokp cm10-est próbáltam, ez is hülye. Ez meg állandóan totálba lekapcsolja a wifit. Amikor pedig vissza akartam kapcsolni, újraindult. Naneeee.
    stocklite-ot is próbáltam, de csak rövid ideig, mert az tényleg nem sokkal különbözik a gyári 2.3.6-tól.
    Szóval így nagyvonalakban ennyi :(
    Nem tudom, számít-e, hogy mit mire cserélek? Úgyértem valamikor felraktam a spanyol 2.3.6-ot, arra a cwm 5-öt, és azóta csak wipe data, install zip, és próbálgatok. Ha nem jön be, megint wipe, megint install. Ilyenkor nem marad meg semmi az előzőből, gondolom én, hiszem a wipe formáz mindent.

Új hozzászólás Aktív témák