Új hozzászólás Aktív témák

  • vadkörte

    addikt

    válasz kmarci25 #27828 üzenetére

    Tegnap láttam működés közben egy nagyon kellemes vonalvezetésű, kifejezetten bájos - azt azért mégsem mondhatom, hogy ku...a jó nő, mégiscsak egy komoly szakmai topikban vagyunk ;) - ifjú hölgy kezében egy fehér Galaxy Note II-t, JB-vel.
    Gyors, látványos, akadásnak laggnak nyoma sem volt. Nőé a cucc, tehát a jó ég tudhatja csak mi minden futhatott még a háttérben, a FB-ra írt egy kissebbfajta novellát.

    "...Ha majd kitalálnak valamit, és olyanokat fogok olvasni, hogy megy szépen a készülék úgy is, akkor felteszem, de addig minek."

    Ebben a modatban benne van a lényeg. Gondolkodok mindkét általam ismert CM 10.1 kipróbálásán (Wayland/OldDroid) de várok vele még amíg kicsit kiforrottabb nem lesz. (vagy valaki nem vág hozzám egy makulátlan állapotú, néhány hónapos SGS II-t) El lehet fogadni, hogy a telefonunk ennyit tud. Ha valakinek ez kevés, van egy nagy rakás egyéb típus, ami már JB kompatibilis is ráadásul.

    (#27829) kalm007
    Ameddig akadásmentesen képes működni. Akár típuson belül is lehetnek eltérések. Vedd figyelembe, hogy ez már egy alapból húzott SoC.

    [ Szerkesztve ]

    Üdv. V. Körte

Új hozzászólás Aktív témák