Új hozzászólás Aktív témák

  • ronin79

    őstag

    válasz vadkörte #27689 üzenetére

    Ízlés kérdése, nekem inkáb az eredeti kinézet jön be, amivel elkészítettem, viszont szabadon módosítható minden, úgyhogy a fáradozást díjazom, de a másik dolog lehet h. használni nem fogom :) talán ha lenne hozzá egy undo.zip is.

    JB nightly, jó kis cucc, de azért még vannak hiányosságai ezért is tértem vissza Xperionra. Hiányzott a megszokott gyorsaság, nem mintha nagyon lassú lenne, mert a felhasználófelület eléggé gyors viszont alkalmazások futtatatásánál érezhető a belassulás és ami a legzavaróbb volt a kegyelten hosszú boot idő, tehát egy újraindítás és nyugodtan megebédelek míg bekapcsol :D
    Akkuidőt nem mondanám valami extrém rossznak, pl. kb. 5 órás folyamatos állítgatás, buherálás alatt 100%-ról 64-re ment le ami nem olyan vészes.
    Tárhelyprobléma szinte nincs, habár amarullz ill. cronmod scriptek nem működnek viszont Link2sd tökéletesen és az xda-s topikban javasolt Mounts2sd is, ami egész jó kis alkalmazás. Valahogy nekem Link2sd és amarullz keveréke csak választási lehetőséggel. Telepítése roppan egyszerű, csak Playről kell letölteni majd indítás után engedélyezni a root jogokat és az alkalmazás beállítása szinte automatikus. Először tapicskolni kell busybox beállítására aztán a script telepítési opcióra majd újraindítani a telefont és el is lehet felejteni az alkalmazást, szépen teszi a dolgát. Ami érdekes a reversed mount opció, amivel lényegében amarullzá válik és az ext partíciót csatolja belsőtárhelyként.
    Úgyhogy én még mindig azon a véleményen vagyok, hogy egy próbát mindenképp megér a nightly és napi használatra is alkalmas, főként a kellemes felhasználófelület és JB-s extrák végett is (naptár, feladatkezelő, témák, stb.) pl. az ubuntu téma nekem egész tetszetős volt de a ghost is ha valaki épp nem fekete téma rajongó.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák