Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Keem1

    addikt

    válasz Ambavir #19256 üzenetére

    Ó jaj, túlságosan buzgó voltál. Azt már nem kellett volna kitömöríteni. A fájlok, amiket felsoroltál, abban a fájlban vannak, amit egyben kell betallóznod. Elvileg ez lenne az md5 vagy tar fájl, amit már nem kell kicsomagolnod. Jó az alapnak, ha gariztatni akarod, legjobb, ha a szolgáltatós változat kerül rá. Én is leszedtem még a legelső rom cserém előtt a legfrissebb hivatalos T-Mobile-os verziót, ha bármi történne... Rom-olás előtt nem kell rootolni, mert a művelet végeztével ismét rootolatlan lesz. Ha meg gariba akarod beadni, pláne ellenjavallt.

    Megnéztem, akkor valószínűleg ezt töltötted le: telenor_xwkpl_2.3.3.rar. Itt csak a rart csomagold ki, ami ebben van, azt tovább ne! (nem töltöttem le, így nem tudom, mi van a rar-ban)

    De várj! Azt mondod, a root miatt dobta vissza a szerviz? Mi lenne, ha unrootolnád? Ha bejön a download mód, feltételezem, a recovery is, ott pedig simán tudod unrootolni (ugyanúgy, ahogy rootoltad).

    Probert75 kolléga itt remekül leírta a telepítés menetét (egy másik rommal, vonatkoztass el ettől, de bármelyik egyfájlossal ez a menete). Ha így csinálod, tuti nem szúrod el.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák