Új hozzászólás Aktív témák

  • Laci4

    senior tag

    válasz flash- #13476 üzenetére

    Jegyzetek nekem konkrétan nem hiányzik, mert colornote progit használtam,abban vannak a jegyzeteim.. Itt az egyik ph-s srác szenved a hiányától..(bocs, az illetőtől, hirtelen nem jut eszembe ki is volt :B )

    SMS kezelő.
    Nálam szintén nem gond, mert elég régóta a Handcent sms-t használom.
    Bár filóztam, hogy kipróbálom a Go-t is, mert a laucherük egész pofás..(ősidők óta launcher pro-t,illetve egy rövid ideig ADW-t használtam, de most kipróbáltam a go-t,és egyelőre marad(t) is.
    Igaz, egy hátránya van a nem gyári sms-programoknak, legalábbis a handcentel ez a szitu, a BLN nem jelez rá. A gyári alkalmazásra viszont igen... kár..
    Mondjuk nem annyira gáz, mert handcentbe be lehet állítani, hogy a nem olvasott sms-re x időnként, x szer figyelmeztet. Akár más "csengőhanggal" mint az alap sms hang. Elöbb utóbb csak meghallom :DDD

    Gyári hívás kezelő.
    Nem mondom, nekem kicsit az fb integritás hiányzik, bár nem nagyon :D
    Már csak azért se, mert igazándiból nem használtam a gyárit.
    Az utóbbi időben a DW Contacts & Phone & Dialer-t használtam. (van free változat is.)
    Most még nem raktam fel,mint még nagyon sok más programot se, mert tesztelni akartam a "csupasz" rendszert, hogy mennyire stabil..
    De azt hiszem lassan csak belakom, és visszadobom ezt is.

    Ezekkel az alap dolgok visszarakásával sajna ha jól sejtem nem olyan egyszerű a dolog. Nem elég csak bemásolni a régi apk-kat, a system/app ba, lehet kellene még más is .. lehet hogy át kellene szerkeszteni hozzá a framwork vagy mit is...
    Az a baj, hogy angol tudásom nincs, csak ami rám ragadt, így xda-t is nehezen tudom "böngészni".. pláne, hogy sok szakmaira nincs is fordítás :D


    kalló
    Na elkezdett nem rezegni híváskijelzés közbe az ICS2. A zene lejátszója meg egy szar, shuffle nuku, illetve van de mindig elfelejti és újra meg újra be kell állítani, most már a rádiója is felmérgelt a bluetooth köcsögséggel. Egyre inkább úgy érzem, hogy vissza fogom rakni a gyárit.
    Ezt a nem rezeg dolgot nem értem.. a 45s-es jelzész mondod? vagy a bejövő hívás jelzést?
    Zene lejátszó
    Amit én tettem: Root explorer, fájl kijelöl, move sdkard backup mappa paste.. ergo delete. Csak biztos ami biztos, átraktam, ha kellene valami miatt a rendszernek..
    Anno első androidos megvásárolt programként megvettem a powerampot, nincs ilyen fapadra szükségem :B :U

    Rádió BT dolog.. bosszantó, bár nem tudom mennyivel eszik többet olyankor a telcsi, más hátránya meg nem hinném hogy van.
    Nekem inkább az volt a bosszantó, hogy nincs RDS benne. (legalábbis ha jól rémlik)
    Igaz, amikor felraktam a romot, kipróbáltam, hogy működik-e a rádió, azóta az ikonja közelében se jártam... :B

    ra^ven
    Memória kezelés.
    Alapból ahogy Virág et. is írta, a program szabja meg, hogy épp hova települjön
    (az más téma, hogy nekem ICS2 alatt nem akarja az igazat, mindent belsőre rak..de nem nagy kunszt átrakni)
    Nos.. ezek után az első legegyszerűbb, és talán root se kell hozzá, hogy ami futna sd-ről, de nincs megírva benne, azt a Move2SD Enabler progi segítségével át lehet rakni.
    (hopsz, kell hozzá root, és milyen vicces, azt írja market, hogy nem kompatibilis az Ace-el. Ugyanakkor nálam azt írja, instaled LOL. A legszebb, hogy már nincs felrakva, csak régen volt.. mondjuk ez több más programmal is eljátsza..
    Tényleg! nem tudja valaki, hogy lehet ezt a listát valahogy módosítani? Mármint a telepített programjaim listát.. szinte mind benne van, amit kipróbáltam, de már ezer éve leszedtem.. Vagy lehet marketba belépve kellene leszednem a programokat, és akkor a listáról is törlődnének?! :U
    )

    Oh.. stefi68 tollából találtam egy leírást, nem is kell tovább írnom, hogy működik :C
    Itt is egy rövid szösszenet

    A következő lépés a link2sd.
    Én személy szerint ezt használom, mert sokminden átrakható vele. Kicsit bonyolultabb, de ehhez is van a neten számos leírás, mint például ez. Ez alapján már nem lesz nehéz szerintem!


    looser
    van-e arra lehetőség, hogy ha normál üzemmódban van a készülék (hangosan csörög), akkor anélkül, hogy kinyomnám, némítható-e?
    Igen van..most próbáltam ki.
    Két verzió lehet..
    Nekem a "gyári" 2.3.4-nél, azt mondta valaki, talán még hodostamas, hogy a kikapcsoló gombot megnyomva elnémul a csengés.
    Kérdeztem, hogy akkor is, ha nekem a kisegítő lehetősékelnél be van állítva rá a letevés?
    Igen! És tényleg! első nyomásra csak elnémult!

    No de most az ICS2 rom alatt ez nem jött be. Kinyomta.. hopsz.. gondoltam, nemá.. valahogy csak lehet.. esetleg hangerő le gomb? :U És igen! :C :K
    Szóval itt is lehetséges!

    Ez a készülék viszont elfogadható árban van (ha van valahol újonnan olcsóbban és megbízható helyen mint a GSMline (52e), akkor szóljatok :-) és szép is, bár nem látok rajta letesz/felvesz gombokat, de talán a szoftverest is meg lehet szokni.
    Elsőre biztosan totál furcsa lesz, az igazat megvallva még mindig gondolkodom egy hagyományos kialakítású készülékben (Nokia X2-X3-02), merthogy érzésem szerint kényelmesebb sokkal egy olyat tartani, mint ezt a kis szögletes téglácskát, viszont a funkcionalitás és az, hogy tényleg jó ránézni, talán megéri :-)
    Még vacillálok, ne vegyetek komolyan, de ez a készülék tetszik a legjobban, ráadásul az a karcolós videó a japánokkal igazán megnyugtató :-)

    Letesz gomb: mint ahogy fentebb írtam, menüben beállítható rá a power gomb.
    Felvesz gombnak itt sajnos még nem látam olyat, mint a galaxy3-nál, hogy be lehetett állítani a home gombot. Szóval arra marad a tapizás...
    Megszokás: elsőre fura lesz majd, az biztos! Azt mondjuk elfelejtheted, hogy félig vakon, vagy menet közben írsz pl. sms-t ;)
    De egy jó billentyűzettel, híváskezelővel csodákat lehet művelni.
    A legnagyobb előnye, hogy nagyon testre szabható a millió programmal, ami a marketen és egyéb helyeken van. A custom romokról meg még nem is szóltam...
    Tartani.. rövid beszélgetés, majdnem egy kutya.. bár nincs kicsi kezem :D
    Hosszabb beszélgetésre meg head setet használok..bár a régi K770i-mel is így voltam.
    Japán karcolós videó. Nekem hihetetlen már csak azért is, mert igaz, kéz alól vettem, de kb. 1 hónap után úgy döntöttem, biztosa ami nem alapon, kap egy fóliát.
    Amikor közvetlen erős lámpa fényben takarítottam szemüvegtörlővel, akkor vettem észre, hogy van rajta egy nagyon vékony, pici, 6-7mm-es karc!
    Szóval nem csodaszer.
    Illetve már volt itt is, aki asszem odacsapta véletlen az asztal sarokhoz, és megreccsent a készülék.. talán még az lcd is kapott.. már nem emlékszem pontosan.
    Nekem már landolt hátsó fertály magasságából rücskös betonra. élével érkezett, akksi fedél le, akksi fél méterre repült, telefon pofára a betonra hasalt ... :Y
    Félve emeltem fel.. lassan fordítottam meg, lelki szemeimmel már láttam a fekete megfolyást a kijelző helyén..
    De szerencsére nem lett semmi baja.. (fólia volt már rajta.. azon se nagyon látszik karc :D)
    Sajnos az érkezési terület, a hátlap sarka nem úszta meg, kapott egy kis sérülést. :(
    Épphogy csak látszik, de látszik...(ezért is jobb egy PU vagy szilikon tok, mint egy "bugyi" tok..)


    urbanjozsi
    Amikor hívjátok, a hívó telefonon kicseng? vagy mit jelez?
    Én első körben a hívás beállításokban néznék körbe. Nem lett-e beállítva valami korlátozás..(sajnos nincs elöttem gyári Rom, nem emlékszem mik vannak:..)
    Esetleg nem raktál fel valami híváskezelő, korlátozó, szűrő programot?

    Legrosszabb esetben adnék neki egy gyári visszaállítást.. de elötte telefonszámok, sms-ek, híváslista stb. mentés.. (gyári visszaállítás!)

Új hozzászólás Aktív témák