Új hozzászólás Aktív témák

  • Schuey

    tag

    válasz Spityu83 #11766 üzenetére

    Én kicsivel több mint 1 hónapja vagyok Ace tulaj. Kb 3-4 hónapba tellett, mire rászántam magam a vásárlásra. (Egy hónappal előtte már 98%-volt h Ace-t veszek.) Én is végigmentem szinte a teljes választékon az általam meghatározott árkategóriában.

    Azt tanácsolom, hogy az X10 mini pro-t az felejtsd el. Az Ace kicsit erősebb + nagyobb a kijelzője is, de gondolom ezt te is tudod. Azonban szerintem ennél kisebb kijelzőméretnél már nem túl kényelmes netezni (Nagyon fel kell nagyítani az oldalakat ha valamit rendesen akarsz látni utána meg megőrülsz, hogy mennyit kell jobbra balra navigálni.). Akkor már esetleg a xperia mini pro (mivel az egy kicsvel erősebb mint az Ace, de a kijelzője szerintem még így is kicsi).

    Egyébként a zsebben tökéletesen elfér.

    Mindezek mellett az én véleményem az, hogy neked kell meghatározni, hogy pontosan mennyit is akarsz rá szánni. Azt is érdemes figyelembe venni, hogy ezek azért elavulnak (ezért nem akartam több pénzt belefektetni) és egy év múlva már lehet, hogy a Galaxy S is csak egy gyenge készülék lesz az éppen piacon lévőkhöz képest. Ha meg csak 1-2 évre veszel telefont akkor az 1-2 évente ugyanúgy szép kis összeg, amit egy telefonért kicsengetsz. (Én 1-2 év kedvéért nem vennék S-t, arra az Ace is tökéletesen megfelel.)

    Amit az 1 hónap alatt tapasztaltam az az, hogy egy nagyszerű készülék. Általában normál használat mellett 2 napot is kibír nekem az akksija (ha nagyon nyüstölöm akkor csak 1-et.) A wifi-re tökéletesen felmászik, mobilnet még 3g nélkül is elég gyors a böngészéshez. A GPS-t 1x próbáltam a Maps-al és ment az is rendesen. (A qadrant értéke nekem 1000 és 1040 között mozog gyári Telenoros 2.3.3-as ROM-mal, de más romokkal többet is ki tudsz hozni belőle.)

    Szóval úgyis neked kell döntened és az árszintet is te határozod meg, de ha engem kérdezel, akkor:

    +1 ACE

Új hozzászólás Aktív témák