Új hozzászólás Aktív témák

  • James1986

    csendes tag

    válasz szumo #10526 üzenetére

    Mi az, hogy az "első" one package verzió??? Mért ezekből van több is, mármint még stock romokból is kiadnak többféle DDKQ5-öt? Ezt most nem értem.

    Akkor esetleg megtudnád mondani, hogy hol találom én konkrétan azt a verziót ami neked van, vagy legalább hogy kb hol keressem a fórumban (hányadik hozzászólás környékén) azt a linket ami "legelőször" be lett linkelve a DDKQ5-ből?
    Előre is kösz.

    Jah és egyébként meg biztos, hogy ez a ROM-ban van letiltva (mármint a szervíz módos Audio menüpont beállítási lehetősége), vagy lehet ez nekem mástól is hiába is teszek én már fel akármilyen ROM-ot ezt lehet már nem is fogja engedni nekem soha? Én mát erre is gondoltam, mert már annyi ROM fordult meg a telómon hogy nem igaz és mégis csak a gyári telenoros 2.2.1-ben volt ez elérhető eddig ami rajta volt mikor megvettem ugye. Azóta egyszerűen nem megy egy ROM-mal sem akár mit teszek rá.
    Pedig nagyon kellene, mert sokat hallgatok róla zenét.

    [ Szerkesztve ]

    Asus M2N32SLI-Deluxe WiFi, AMD Athlon64 X2 6400+ BE 2x1MB, Asus Silent Square PRO, eVGA GeForce 8800GTS 512MB, 2x1GB DDRII 800 MHz Corsair TwinX CL4DHX, Corsair VX550W, Raidmax NZXT Apollo Black

Új hozzászólás Aktív témák