Új hozzászólás Aktív témák

  • bacus

    őstag

    válasz asdf_ #3756 üzenetére

    Az anyagi oldala ugyanis egy dolog, az, hogy mennyi időt használsz el az életedből az ilyen apró szarakodásokra az meg a másik. Majd ha elég idős leszel rájössz, hogy mi a fontos. (A pénz nem az! Persze könnyű ezt úgy mondani, hogy mindig van annyi amennyi kell, de talán majd egyszer erre is rájössz, hogy azt, hogy kell csinálni, hogy mindig legyen annyi amire a boldogságodhoz szükséged van. Itt nem arra gondolok, hogy nagy házam van, mert nincs, hogy luxus autom van, mert az sincs, vagy csúcs telefonom, mert még az sincs. Ezek az anyagi javak SEM fontosak, ettől még nem lett boldogabb senki.)

    Minden mp a TE életedből megy el, nem mindegy mivel töltöd. Az tuti, hogy én nem a telefon akkum simogatásával, főleg, ha 1-2 év alatt látszik a két használati módszer közötti különbség.

    Egyébként még sosem adtam el telefont, eddig az összeset "ronggyá" használtam. Az előző nokia e51-m pl 5 évig ment nálam. Két akkut vettem bele az 5 év alatt, azaz összesen 1 gyári és 2 kinai szarral birta ezt ki. A mai napig azt a telefont használnám, ha nem ázik el egy nyitvafelejtett ablak párkányán.
    Előtte 6310 volt, az előtt pedig 8110-es telefonom. Ezek a mai napig működnek! A feliratok már lekoptak rajtuk, de működnek. Az elmúlt 16 év alatt ez nem sok, kiváncsi vagyok ti ezalatt az idő alatt hány telefont használtatok el..

    Ez az ace2 viszont nem bir ki 2 évet, ebben biztos vagyok.

    [ Szerkesztve ]

    Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30

Új hozzászólás Aktív témák