Új hozzászólás Aktív témák

  • micafighter

    nagyúr

    válasz kcs73 #10575 üzenetére

    Igen ha cseréled a kijelzőt akkor tudtommal elvész a garancia. Írj a oneplusnak, valószínűleg megcsinálják neked pénzért, és a garancia sem vesz el. Nem hinném hogy olcsóbban jönne ki ha te veszel kijelzőt. Arról nem is beszélve hogy a legtöbb szervizben (tisztelet a kivételnek) úgy cserélnek kijelzőt hogy fél év után tönkremegy magától mert szarul rakják össze. Az egyik forumtarsunknak úgy cserélték az 1+1ben a kijelzőt egy magyar szerviz hogy a kijelző középső része nem működik. Nem is értem miért gondolkodtok ebben. A gyártónak kell irni, nagy valószínűséggel egy teljesen új telefont kapsz, de ha nem is, akkor is megcsinálják rendesen és nem fog többe kerülni mint más megoldás.

    De ha ennek ellenére még mindig inkább rendelni akarsz valahonnan egy kijelzőt hogy majd egy valamilyen szerviz megcsinalja, legalább járj utána hogy melyik verzió mennyibe kerül.

    Én először írnék a oneplusnak hogy mennyibe kerülne meg hova küldjem, utána pedig megpróbálnám kiharcolni hogy legalább a postaköltséget állják. Mindenképp az 1+1el csináltatnám meg.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák