Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rinocerosz
őstag
Kihagytad a legjobbakat :)
-Bixby Quick commands - szerintem a legjobb csak mondom I'm driving és a beállított dolgokat megcsinálja: wifit,nfc..stb le kapcsolja zenelejátszot indítja,hangerőt felveszi..stb (de ennek kismiló változata lehet)
-Bixby routins - automatizálás... magáért beszél
-Edg screen
-Elő ugró nézet
-Good lock - igaz külön kell telepíteni de nagyon személyre lehet szabi vele a telefont.
-frissítések is minden hónapban jönnek szépen.(kétségtelen, hogy azért a oneplus jobb)Vannak azért jó dolgok samsungnál is.
Szerintem az volt a baj, hogy kicsit későn adták ki mert mostanra már a konkurens telefonokat is hasonló árban lehet venni.
Ami nekem a oneplus-ban tetszik, hogy 3 főverzíót kapott a op 3/3t és ez elég bíztató. Fotózásnál meg szerintem érdemes rászánni 2-3 órát a Pro mód kiismerésére + LR aztán a fotók már szárnyalnak is
-
Rinocerosz
őstag
Hát az s10-ben alapból benne van a routins szóval azzal meg lehet igen. Vagy nem erre gondolsz?
Én inkább úgy gondoltam ezt, hogy mondjuk haza érsz akkor a routins bekapcsolja a wifit, felveszi a hangerőt. Ha meg mész aludni akkor ezzekkel a quick commands-al mondod neki, hogy "before sleep" és erre be van allítva, hogy halkítás..wifi,moblnet,bt...stb kikapcs.Vezetésnél azért szeretem mert lehet vezérelni is így a telefont elég szépen. Ott be van állitva, hogy a "I'm drive" akkor be rakja a lejátszási listát. (Aztán szól is a Highway to hell )
Azt, hogy maga a googel tud e ilyet nem tudom. Én még nem láttam de lehet tévedek.
-
Rinocerosz
őstag
válasz mbalint987 #118 üzenetére
A google telefon keresővel próbáltad bemérni?
-
Rinocerosz
őstag
válasz mbalint987 #126 üzenetére
Sajnálattal hallom :( akkor már nem valószínű... de se baj, nyomós ok egy új telefonra
Nekem s9+ van szerintem elég jó kis telefon minden területen. Talán annyi, hogy az üzemidő nem a legcombosabb.
Fateromnak nem régóta van s10e szerintem remek kis telefon legjobban használható. + üzemidő is elfogadható.De ez a oneplus 7 is nagyon jó, meg szerintem az üzemidőben tuti ez nyerne.
Szóval őlődhetsz
Új hozzászólás Aktív témák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Amazon Kindle
- Kés topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Interactive Brokers társalgó
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router