Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaby9
tag
válasz szkorhetz #13550 üzenetére
Valószinüleg én, és akinek nem mutatja állandóan nem használunk olyan programot ami bekapcsolva tartja. Ez csak program lehet mert több embernél nincs ez a jelenség, másoknál meg van, tehát valami olyan programot használsz ami ezt teszi. Max egyesével törlöd a programokat ami gyanús és ha helyre áll a dolog akkor ugye az a program csinálja amit utoljára töröltél.
Oneplus 6t / LG Nexus 5
-
csaby9
tag
Esetleg lehet os bug is viszont csak bizonyos környezetben jön elő amit valamelyik program produkál, mert ha alap os bug lenne akkor mindenkinél jelentkezne szerintem. Bocs most látom, hogy reset után is van nálad, akkor nem tudom mitöl lehet.
[ Szerkesztve ]
Oneplus 6t / LG Nexus 5
-
csaby9
tag
Ez talán eloszlatja a találgatásokat.
Oneplus 6t / LG Nexus 5
-
csaby9
tag
válasz Tibko8 #15704 üzenetére
Hát sajnos nem tudom mi lehet nálad a hiba, nekem simán elsőre felment és hiba nélkül megy a rom.
Nem tudom hogy próbáltad felrakni de teljes törlést javaslok Cache, dalvic,system és data ha úgy sem megy akkor nem tudok segíteni. Remélem valaki segít majd aki többet tud nálam.
A twrp recoveryt gépről raktam fel parancssorból nem tudom ezért e de nekem az is megmaradt telepítés után is.[ Szerkesztve ]
Oneplus 6t / LG Nexus 5
-
csaby9
tag
válasz azvagyok12 #15889 üzenetére
Nálam is ez van. Majd javítják ez legyen a legnagyobb hiba.
Oneplus 6t / LG Nexus 5
-
csaby9
tag
válasz szpali #17377 üzenetére
1. Beállításokban: Assist & voice input (Segédalkalmazás és hangbevitel) menü (keress rá, az a legegyszerűbb)
2. Assist app (Segédalkalmazás) kikapcsol (None/Nincs)
Ekkor elvileg a zároló képernyő bal alsó sarkában a mikrofon ikonból telefon lesz.
Ezt találtam neten hátha segít. Állítólag ujraindítás után vissza áll az ikon, sajna bugnak néz ki.[ Szerkesztve ]
Oneplus 6t / LG Nexus 5
Új hozzászólás Aktív témák
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ukrajnai háború
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest