Új hozzászólás Aktív témák

  • Teewine

    tag

    A prémium kategóriás telefonokhoz szeretnék annyit hozzászólni, hogy mondjon már valaki olyan telefont más márkában, amiben 4 magos 2,2 GHz-es proci van 2 GB RAM-mal, 5 coll-os ful HD kijelző és működő 20 megapixeles optikai képstabilizátoros kamera? Továbbá stabil és gyors operációs rendszer? Ingyenes teljes értékű Navigáció?

    A Samsung is csak 16 megapixelnél jár az S5-tel és ha utána olvas az ember a fórumokon, tele van hibával az a telefon is.

    Az Xperia vonal is eléggé problémás. Az Xperia Z a 4. generációját (Z3) éli és továbbra sem tudták megoldani, hogy pár fotó után ne melegedjen túl a készülék, ne fagyjon le a 20 megapixeles kamera.

    Az iPhone vonalon meg már 6-nál járunk és annyi pénzért még egy full HD kijelzőt sem kaphat az ember? Valamint az összes iPhone 6 előtti telefonra 4S-ig visszamenőleg ráerőltetik a legújabb ios-t, ha bírja a telefon, ha nem, ha működik vele, ha nem. Kiadnak egy új hibajavítást, jön vele másik hiba.

    Ezt csak azért írtam le, mert én érdekes módon maximálisan meg vagyok elégedve a Lumia 930-ammal. Nekem egyik alkalmazással sincs bajom, amiket használok (böngésző, zenelejátszó, stb...) Előtte Lumia 1520-am volt, de egyedül a mérete miatt váltottam. Idén nyáron nem is használtam a nyaraláson digitális fényképező gépet, csak a Lumia 1520-at, de láttam ezzel nem voltam egyedül. Sohasem melegedett túl, sohasem fagyott le. Tette a dolgát és kész.

    Tudom, nagyon sokan szidják a Lumiákat, de nekem volt már androidos telefonom, iPhone-om, de az összes közül nekem ez a rendszer tűnik a leggyorsabbnak és legstabilabbnak, csak más mint a többi, de én meg tudtam szeretni.

    Míg a Lumiák 512 MB RAM-mal is gyorsan teszik az alapvető dolgokat, meg kell nézni az 512 MB RAM-mal szerelt Androidos, vagy ios-es telefonokat, hogy milyen nyögvenyelősen futtaják az alapvető feladatokat, mint például telefonálás.

    Emotiva

Új hozzászólás Aktív témák