Új hozzászólás Aktív témák

  • B.Ricsike

    őstag

    válasz Hobbbyt #2854 üzenetére

    De 2 telefonnál is?? Azért az fura. Nem hiszem! Mind az S4 mind az S4mini ezeket produkálja. Sajnos jó lenne ezt hinni, de nem hiszem, hogy két egyszerre vásárolt de különböző típusú telefon, szinte ugyanazokat a hibákat produkálja.
    Másik idegesítő dolog, hogy amikor elhúzom az ujjam a névjegyen, sokszor nem hívja az illetőt. Aztán elég idegesítő hogy elhúzom, írja hogy hívás, tartom a fülemhez, és 20mp múlva megnézem miért nem csöng, hát mert mégse vette a parancsot. Egy idő után ezt borzasztóan kiidegeli az embert. Pontosabban ez is.

    Szóval rengeteg bosszantó dolog van ezzel a telefonnal. Androdi meg Samsung ide vagy oda, 150.000Ft-os telefonok azt csinálják, amit én mondok nekik, ne szórakozzanak! Elhiszem, hogy nehezebb vagy szinte lehetetlen minden telefonhoz optimalizálni a Droid-ot, de ezek alapvető funkciók egy telefonnál, és ezeknek akkor is normálisan kellene működniük, ha semmi más nem is működik rajtuk!

    Ha minden igaz, ma 14:00-kor kapom meg a Lumia 930-at! Remélem fekete hátlapos lesz, mert akkor már használatba is veszem. Írok majd, hogy milyen az átállás, mik a tapasztalatok stb stb.

Új hozzászólás Aktív témák