Új hozzászólás Aktív témák

  • B.Ricsike

    őstag

    válasz Hobbbyt #2833 üzenetére

    Igaz, ez nem az S4 topic, de ha fele annyira megbízható ez a Nokia, akkor már jobb!

    Lehet a társam rossz példányt fogott ki, meg én is, de benyomódik a zsebében, napi 3-4szer kifagy, sokszor annyit ír csak, hogy "Nincs regisztrálva a hálózaton", és töméntelen ilyen dolog. Ez már nem is apróság, mert ugye alapjaiban rombolja le a telefon valódi funkcióját, mégpedig a telefonálást. Nem beszélve arról, hogy néha önálló életre kel :(( Magától lépked be alkalmazásokba, vagy menükbe,és csak az a megoldás rá, ha újraindítjuk, vagy kivesszük az akksit. Nekem az S4 Mini dettó. Szal lehet pont rossz szériákat fogtunk ki, de botrány! Minek a 200 ezres telefon, ha használni nem lehet normálisan?? Vicc!

    Annó én 3 évig használtam a sima Galaxy-t, a legelsőt! Az nagyon frankó volt, szerettem, azt csinálta csak, amit mondtam neki! Igaz, voltak néha megingásai, fagyásai, de elviseltem, lassúságbeli problémái, de el lehetett viselni. Őt váltotta az iPhone, mert ki akartam próbálni, mit esznek rajta, és hát megértettem! Teljesen más világ! Soha nem cserélném le!
    Viszont céges telót kellett vennem, és ismét Android felé kacsintottam. Mondom legyen ilyen is, olyan is!

    Hát nagyon megbántam! Ezért most mielőtt egy másik telót akarok! iPhone-t nem akarok kettőt, így a WP került szóba. Olvastam kicsit a témában, rátaláltam a 930-ra, utánaolvastam, teszteket, videókat néztem, és azt mondtam, ő kell, adok neki egy esélyt! Ha minden jól megy, Hétfőn már nálam lesz! Igaz, nem akartam ekkora telefont, mert nem vagyok a ping-pong ütők híve, de talán ez még határeset! És jó, masszív hatása van.

    Remélem, nem fogok benne csalódni! A tesztek és az itt leírtak eléggé biztatóak, talán túl szép is, hogy igaz legyen, de én hiszek benne! Egy esélyt mindenképpen megérdemel, mert a Samsung mostani telóinál csakis jobb lehet!

Új hozzászólás Aktív témák