Új hozzászólás Aktív témák

  • donceleger8

    őstag

    Sziasztok!

    Eljött az idő amikor én is elhagyom a süllyedő hajót! Amit nagyon sajnálok mert nagyon szerettem a telót, de most már váltanom kellett.
    Androidos vizekre eveztem, hétfő óta használom a Samsung Galaxy S7 Edge telefont fehér színben. Gyönyörű teló az biztos.
    Nem divatból váltottam a robotos rendszerre, sose követtem a trendet, ha így lett volna, nem vettem volna meg annó a már akkor másfél éve piacon levő és haldokló oprendszeres Nokia N8-at. Igazából az volt az első okostelefonom Symbian rendszerrel. Azt követte a Lumia 920, majd a 930.
    Maga a 930 nagyon bejött, megszerettem a telefont és nehezen is váltam meg tőle, több mint két évet töltött nálam a készülék. A Windows egy jó és stabil rendszer, de az alkalmazások hiánya az, ami miatt meg fog halni. Nem vagyok egy power user, nem kell nekem több százezer app, de mégis hiányoztak olyanok, mint pl a TV GO alkalmazás. Két éves fórumot találtam( már amikor megvettem), ahol ígérték hogy fejlesztik a windowsos verziót. Mai napig nem sikerült. Pedig magenta 1-esként egész nyáron élveztem a korlátlan mobilnetet és élvezhettem volna a TV GO adta lehetőségeket, mert ugye volt egy EB meg egy Olimpia is, én meg rendszerint dolgoztam vagy úton voltam hazafele és jó lett volna nézni menet közben. De hát ebből kimaradtam.
    Ez csak egy a sok példa közül. Most pedig, hogy a wp részesedése 0,5% alatti, semmi jóra sem lehet számítani.
    Továbbá korábban hallottam olyat, hogy a windowsos alkalmazások androidon vagy ioson jobban futnak, és most ezt meg is tapasztaltam. Ez meg valahol szégyen.
    Kissé félve vágtam bele a droidba, sokan mondták fórumokon, pl itt is, hogy szar a rendszer, nincs optimalizálva stb......... De kellemeset csalódtam. Stabil és gyors, rengeteg lehetőséggel.

    Amúgy meg nagyon sajnálom a Lumia 930-at, mert egy szép telefon jó képességekkel megáldva, de a rendszer miatt nincs tovább. A pontot az i-re az tette fel, hogy bementem egy mobilos boltba és megkérdeztem, hogy mennyit adnak a telóért. Közölték, hogy semmit sem. A Windows miatt nulla, azaz 0 a piaci értéke.

    Szóval szép volt, jó volt....... de ennyi volt! Üdv srácok!

    Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!

Új hozzászólás Aktív témák