Új hozzászólás Aktív témák

  • Timer

    veterán

    Úgy látom, a nyári meleg egyre több embernél szárítja fel a rózsaszín ködöt...

    Csak egy zárójeles megjegyzés: amikor kijött a W10M a 930-ra is, és látványosakat fikkantottam a rendszeren itt, és más felhasználói fórumokon is, kaptam az arcomra, hogy user error van, balfék vagyok, egyedi hiba, kell még egy HR, stb. Mindenki ultra korrekt üzemidőről, brutális rendszersebességről énekelt, csak néhányan voltunk, akik megjegyezték, hogy a W10M ezen a mobilon bizony egy f_spermet.

    A magam részéről imádtam a 920-at, a 930-at szintén örömmel használtam néhány hónapig, de lássuk be, a 8.1 kinyírásával sajnos ezt a telefont ellehetetleníti a Microsoft. Sajnálattal teli várakozással váltottam vissza droidra, és eddig a OnePlus 3 nem okozott csalódást. A WP 8.1 mindig is kellemes emlék marad számomra, és vele együtt a két csúcs Lumia is, de a történtek függvényében a decemberben vásárolt 930-cal a fiókomban úgy érzem, csúnyán befürödtem. Pedig, minimum két évig terveztem használni ezt is, ahogyan az a 920-szal történt.

    A Microsoft pedig...nos, elgondolkodtatna azon, nem kellene-e kettőt hátralépnie, és jól pofán vernie saját magát egy szelfibottal.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák