Új hozzászólás Aktív témák

  • Timer

    veterán

    válasz tomboy0013 #19982 üzenetére

    Ne próbálkozz, felesleges érvelni, bár jól csinálod. Ugyanezt pofáztam 2 hónappal ezelőtt én is, érdekes módon mindenki szerint marha jó a 930-on a W10, sőt, még 640-en is, csak nálam volt rossz. Hát, nem. Azóta már a kezembe került néhány "elméletileg" hibátlan készülék is, és mind egy f_s volt, ha a 8.1-hez viszonyítok. Egyszerűen van olyan, akit nem zavarnak ezek a reccenések, applikáció hibák, de például Téged meg engem a jelek szerint igen. Én is visszaraktam a 8.1-et, amivel újra jól ment a telefon, de azóta újabb érdekességeket tapasztaltam, lásd fentebb, a hiba az email szinkronnal. Tervezett elévülés, ugye. Ma reggel frissült a PayPal is... kiírta, hogy nem hajlandó tovább működni ezen a Windows verzión.

    A környezetemben én voltam a legnagyobb WP fan, ha két tucat telefonra nem beszéltem rá az ismerőseimet, akkor egyre sem. Alig várom, hogy jöjjenek, és anyázzanak, hogy "te ajánlottad, és ez nem hogy jobb lett, hanem rosszabb". Betelt a pohár, váltottam OnePlus 3-ra, amit eddig nagyon nem bántam meg. A WP kezessége hiányozni fog, de az a szopóroller, hogy alig van app, és ami van is, az többségében igénytelen, az elkeserítő. Egy szívfájdalmam van, hogy a kedvenc RSS olvasóm (Nextgen Reader) nincs a konkurenciánál.

    Még egy apróság: a Sygic sz@rjon kaktuszt. Decemberben vettem meg a prémium verzót WP-re, természetesen nem lehet áthozni droidra. Írtam a supportnak, sajnálattal, de elhajtottak a retkesbe... Most vegyem meg, megint? Nevetséges. Ha már szóba jött a navi: aki szerint a WP-n minden rendben megy mostanság, próbáljon már ki egy HERE Drive-ot roboton. Nincs nagy különbség, csak kettő percen át anyáztam azon, hogy WP-n, amire ez a szoftver megszületett, hogy a túroshabosmákoslóf@szba volt annyival primitívebb?

    Zárszó. 920-at használtam két évig, és minden percét imádtam. Decemberben váltottam 930-ra, és álmomban sem gondoltam, hogy néhány hónapon belül platformot váltok, mert ez a telefon mindent tudott hardveresen, amire szükségem lehet. De az, amit a Microsoft művel a saját felhasználóival, az vérlázító. Mondom ezt Windows rendszergazdaként, tehát senki ne jöjjön azzal, hogy a cég ellen vagyok. Az már csak hab a tortán, hogy a Microsoft saját programjai is lényegesen fejlettebbek (és szebbek) a konkurenciánál, ami egészen egyszerűen érthetetlen.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák