Új hozzászólás Aktív témák

  • donceleger8

    őstag

    válasz Cingáriusz #12613 üzenetére

    Nekem lassan egy éve van meg, nagyon meg vagyok elégedve vele. Szinte fél évente cserélgettem a telefonjaimat, szóval ez rekordnak számít nálam, s egyelőre nem is tervezem lecserélni. Mondanak sok rosszat róla meg jót is, szerintem ezekből nem szabad kiindulni. Ha így tettem volna akkor annak idején nem vettem volna meg pl a Nokia N8-as készüléket. A sok ellenszenvből Számomra kellemes csalódás volt az is.
    De a 930 nálam most mindent visz.
    A szoftver stabil. Nem kell újra indítani, folyamatosan stabil a dolog. Több program futtatása sem okoz problémát, lassulást. Az üzemidő szubjektív, nekem megfelel. Reggel leveszem a töltőről este pedig rakom rá lefekvésné. Napközben sokat nyomogatom, net meg néha egy kis játék, rendszeres fényképezés és videózás. Folyamatos netkapcsolat wifin, illetve LTE hálózaton. Egyébként nem merül le csutkára, csak szeretem a napot 100%-al kezdeni. Kb olyan 25-40%-ra merül le használattól függően.
    Kamera kiváló. Ami a Denim szoftverrel és a Lumia Camera 5-el csak legjobb lett. Több, mint ami elvárható egy mobil eszköztől. Tud 4K-ban is felvenni, ez baromira részletgazdag, de persze kell hozzá 4K tévé, ami otthon nincs egyelőre, sőt még a laptopomon sem tudom lejátszatni, mert akadozik. De egy műszaki üzletben pendrive-róla lejátszva egy 4K-s tv-én, hát nem igazán akarták elhinni, hogy ezt telóval csináltam.
    Szóval egyelore marad a FHD felvétel, persze ennek is nagyon jó a minősége. Telóhoz képest egész jó a zoom, szinte veszteségmentesen. Tegnap is jó szolgálatot tett kislányom anyák napi műsorán. Egy jó 26 perces anyag lett 2,6 GB, merülni alig merült, kb 10%-ot vett le. Ilyenkor melegedett rendesen, de nem volt kényelmetlen.
    Nyilván vannak korlátai a rendszernek, de én még nem tapasztalatam ebből származó kellemetlenséget. Szerintem sokkal jobb rendszer mint az android.
    Hosszú távon kiszolgálhat a készülék, hiszen jön a win10 erre a készülékre is.
    Csak ajánlani tudom.

    Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!

Új hozzászólás Aktív témák