Új hozzászólás Aktív témák

  • Lall

    veterán

    Nekem is megérkezett pár napja. Nagyon mindőségi, nagyon egyben van. 920-hoz képest is félelmetesen gyors. Nincs várakozási idő sehol. Ugye a 920 sem laggolt, de betöltéseknél azért sokkal többet várakozott. Itt valóban minden egyből történik.

    Annak viszont letörném a kezét aki a hangszórót a hátára tervezte, nem alulra, mint a 920 esetében volt. Mikor jön bármilyen értesítés vagy hívás és egy asztalon, ne adj isten puhább dolgon van a telefon, olyan hangot ad, mintha egy lyukas vödör aljáról szólna. Bosszantó picit.

    Ami még megszívatott, de nagyon, az a két újjas zoomolás. Azt hittem szarul van kalibrálva a kijelző, esetleg rossz. Az érintés menüben basztattam az érintésérzékenységet, de ugyan olyan szar volt. Kb. minden 2 érintésre nem reagált, már majdnem toltam egy HR-t, mikor beugrott, hogy a könnyű kezelésben a képernyőnagyítót kapcsoljam ki. Ezzel megoldódott a "baj". Ki az az állat, aki ezt gyári állapotban alapértelmezésben hagyja? Egyáltalán minek ez a menü, ha hibásan működik tőle a telefon? Egy saller járna érte a fejlesztőnek, ha én lennék a főnöke. Azért átlagjózsi nem egész nap a fórumokat bújja, hogy tudja, ez is okozhatja a hibát. Hányan vihetik vissza emiatt szervizbe? :W

    Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?

Új hozzászólás Aktív témák