Új hozzászólás Aktív témák

  • Tomy Yayo

    senior tag

    válasz Jones528 #6731 üzenetére

    Veszel másfajta tokot és nem a gyárit használod, vagy nem használsz tokot (én utóbbit választottam, és csak annyira figyelek, hogy soha semmit ne tegyek mellé a zsebembe, azóta ugyanolyan gyönyörű állapotban van. Hogy visszafordítható-e a folyamat, azt nem tudom, mert nekem el se kezdődött, de lehet itt olyanokat olvasni, hogy többszöri mosás se segített már a külsején.

    A fagyásokkal lehet, hogy szervízhez kellene fordulnod, nekem mióta megvettem nem is emlékszem, hogy bármikor lefagyott volna. De komolyan, így visszagondolva, egyetlen alkalom sem ugrik be. Mit csinálsz, amikor fagy? Vagy teljesen random?

    Már úgy 2-3 éve csak Gorillás telókat veszek, de még egyiket se használtam fólia nélkül. Nem azért mert volt korábban rossz tapasztalat, csak egyszerűen ésszel élve végiggondoltam, hogy teljesen átlátszó, tehát észre se veszed használat közben, azt a pár száz forintot amit rákölt az ember meg sokszorosan visszahozza, amikor eladásra kerül a sor (nem beszélve arról, hogy addig is mennyivel nyugodtabb az ember, hogy biztonságban tudhatja a kijelzőt. Én konkrétan 1000Ft-ért vettem ehhez egy 3db-os csomagot, amiből nem tudom hány hónapja még mindig az első van fent, sikerült szépen felrakni, egy darab buborék sincs rajta, és nem is próbál lejönni. De pl. egy HTC Legendet két évig használtam ugyanazzal a fóliával. Éppen ezért nem értem, egyesek miért nem képesek beruházni rá időben, Gorilla ide vagy oda. Nem véletlenül nem adnak semmilyen garanciát arra, ha karcos lesz...

    [ Szerkesztve ]

    Régi megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Tomy Yayo

Új hozzászólás Aktív témák