Új hozzászólás Aktív témák

  • neooen

    aktív tag

    válasz Tomy Yayo #6206 üzenetére

    Kis túlzással mindegyiken látható a bug, egy két virágos van, amin nem lehet kiszúrni.

    Nekem csak Nokia telefonom volt eddig, de nem feltétlenül a márkahűség miatt. Olyat vettem, amiről jó vélemények voltak. 4 éve nem váltottam telefont (Nokia E65) és már pont itt volt az ideje, erre jött ez a 800-as, amiről a PH elég pozitívan beszélt, nekem meg nagyon tetszett a külseje, ezért bevállaltam WP7-tel együtt.
    Amúgy még szerencsésnek is mondhatom magam, emiatt a néhány hiba miatt. A kamerán túltettem magam, mert nekem sohasem fényképezésre kellett a telefon. Aztán előjött ez a kijelzőlötyögés, aminek megint csak "örülök", mert 99%-ban biztos vagyok benne, hogy az én 800-asomnál még hívásminőségi problémák is vannak (előtte sohasem volt ilyen gondom), amit elég nehéz lenne bizonyítanom, mert nem olyan egyértelmű a dolog... Ez biztos egyedibb hiba, mert a fórumokon is csak néhányan panaszkodtak ilyenre. Egyszerű lenne megtudni, hogy mi van, de nincs senkinek a környezetemben 800-asa, hogy meghallgassam másé milyen beszélgetés közben. Szóval ezért is akarom, hogy cseréljék.

    szerk.: rerebere: A rózsaszínes plafonos képen is látszik.

    [ Szerkesztve ]

    Semleges értékelés oka: Az eladott vidokártyán a HDMI bemenet miniHDMI volt, amit én soha nem használtam és fel sem tűnt, hogy az nem a "hagyományos". Ezt nem jeleztem, ami a vevőnek kellemetlenséget okozott.

Új hozzászólás Aktív témák